Sådan konverteres Audible til MP3

Elementer, du har brug for

  • Hørbar leder

  • Goldwave 5.06

  • Hørbart filter

Audible er en udbyder af digitale lydbøger. Fra juli 2010 tilbyder de over 75.000 titler til download. Download lydbøger, og lyt til dem direkte på computeren, eller brænd til en CD. Bøgerne kan også overføres til iPods og mange andre kompatible enheder. Hørbare filer bruger .AA-formatet, som fungerer med mange enheder, mens de ekskluderer andre. I dette scenarie skal filen konverteres til et mere universelt format, f.eks. MP3.

Download Audible Manager, og vælg "Lyt på denne computer". Dette får Audible til at arbejde med medieafspilleren på din pc og installerer de ".aa" codecs, der er nødvendige for konverteringen.

Dobbeltklik på .exe-filen for at åbne administratoren. Log ind med dit hørbare brugernavn og adgangskode.

Klik på "Rediger" og derefter på "Indstillinger". Skriv ned eller husk mappen vist under "Placering af lydfiler." Klik på "X" for at afslutte programmet.

Download hørbart filter. Dobbeltklik på .exe-filen, der skal installeres. Dette filter er nødvendigt for at bruge den nyeste version af Audible Manager.

Download Goldwave fra afsnittet Ressourcer. Dobbeltklik på filen, og klik på "Udpak". Alternativt, hvis du har et ekstraktionsprogram som WinRAR, skal du højreklikke og vælge "Uddrag her."

Gå ind i den udpakkede mappe, og klik på "Goldwave 5.06.exe." Gå til "File" og derefter "Open", og gennemse den mappeplacering, du skrev ned tidligere. Standardplaceringen er: "C: \ Program Files \ Audible \ Programs \ Downloads."

Dobbeltklik på den lydbog, du vil konvertere. Hvis du modtager en pop op-vindue, der anmoder om aktivering, skal du indtaste din hørbare adgangskode og dit brugernavn og klikke på "OK". Lydbogen indlæses i Goldwave til redigering.

Vælg "File", "Save As" og rul derefter til "Save as type" for at vælge "MPEG Audio." Skift også "Attributter" til "Lag-3 ACM 44100Hz, 128 kbps."

Klik på "Gem" og vent på, at konverteringen er afsluttet. Hvis din pc mangler "Lame MP3" -koderen, modtager du en fejlmeddelelse fra Goldwave med knappen "Download". Klik på den, og codec downloades og installeres automatisk.

Fortsæt processen for hver lydbog. Åbn standardmappen for at finde de konverterede MP3'er.

Tips

Vær ikke fristet til at installere en nyere version af Goldwave; de er demoer og vil være begrænsede, medmindre du betaler et gebyr.