Sådan synkroniserer du Gmail / Google-kontakter med iOS på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan nemt konfigurere Google / Gmail-kontakter til at synkronisere med en iOS-enhed som en iPhone, iPad eller iPod touch. Dette overfører alle Google Contact-oplysninger til iOS-enheden, foruden at holde alle kontakter i synkronisering, hvilket betyder, at ændringer, der foretages i en tjeneste, overføres til den anden næsten øjeblikkeligt. Dette virker meget som om, hvordan iCloud synkroniserer kontakter mellem Apple-enheder, undtagen det giver mulighed for at synkronisere på tværs af platforme og mellem Apple og Google-tjenester.Dette er meget nemt at installere, men inden du begynder, skal du tage et øjeblik for at sikkerhedskopiere dine iPhone-kontakter. Du kan gøre det enten med iTunes, iCloud eller ved at eksportere dem fra internettet, og det sikrer dig, at du får en ordentlig kopi intakt, hvis noget går galt med synkroniseringsproceduren. Det er temmelig usandsynligt, at noget vil gå galt, men det er altid bedre at være sikkert end undskyld.

Konfigurer Google / Gmail Kontakt Synkronisering med iOS

Konfigurationen er den samme på en iOS-enhed eller OS-version. De medfølgende skærmbilleder viser opsætningen med iOS 7 med en iPhone:

 • Åbn indstillinger i iOS, og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
 • Vælg "Tilføj konto" og rul ned for at vælge "Andet"
 • Under "Kontakter" skal du vælge "Tilføj CardDAV-konto"
 • Udfyld detaljerne for din Google-konto for at synkronisere kontakter med:
 • Server: google.com
  User Name: (your user name)
  Password: (your password)
  Description: Google Contacts

 • Vælg "Næste" for at importere og synkronisere Google-kontakter til iOS

Hvis du har en stor kontaktliste gemt med Google, kan det tage et øjeblik at synkronisere. Start "Kontakterne" for at bekræfte, at dine Google / Gmail-kontakter nu er på iPhone, iPad eller iPod touch.

CardDAV er fremragende og synkroniseres på begge måder, hvilket betyder, at hvis du foretager en redigering eller justering på din iOS-enhed, synkroniseres den tilbage til Google og Gmail. På samme måde, hvis du foretager en ændring eller tilføjer en ny kontakt fra Googles tjenester, vil den synkronisere tilbage til iOS-enheden. Dette gøres helt uden for Apples iCloud og håndteres af Google i stedet. Dette gør det til et glimrende valg for brugere, der deler smarttelefonbruget mellem Android og iPhones, og det er også den nemmeste måde at overføre kontakter fra en enhedsplatform til en anden, hvis du tilfældigvis laver en mere permanent switch.

Mac-brugere kan også synkronisere appen OS X Contacts (Adressebog) med Google Contacts ved at følge disse instruktioner. Hvis du gør det, vil du sikre dig, at alle Google-kontaktoplysninger synkroniseres mellem skrivebordet OS X, mobil iOS, web Gmail og Android-verdener.

Tak til @Nilesh for tip ideen, glem ikke at følge @osxdaily på Twitter også.