Send og svar på meddelelser fra meddelelsescenter i Mac OS X

Skal du hurtigt sende en besked fra din Mac til en af ​​dine kontakter med iMessage, nogen på AIM, Yahoo Messenger eller Facebook messaging? Så længe meddelelsestjenesten er konfigureret til brug med Messages-appen på Mac, kan du hurtigt sende en ny meddelelse direkte fra Meddelelsescenter i Mac OS X.

Denne praktiske funktion ser ikke ud til at være aktiveret som standard for mange Mac-brugere, men først lad os aktivere meddelelsescenter-beskedfunktionen i Mavericks og derefter dække, hvordan du bruger det:

1: Aktiver Beskeder via Notificationscenter

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger", og besøg derefter panelet "Meddelelser"
  2. Inden for "In Notification Center:" -listen skal du rulle ned for at finde "Del knapper" og derefter markere feltet "Vis deleknapper i Meddelelsescenter"

Dette giver også mulighed for hurtigt at sende tweets fra meddelelsesvisningen, hvis du har Twitter-opsætning i Mac OS X, den knap vil være sammen med meddelelsesindstillingen, men sidstnævnte valg er vores fokus her.

2: Hurtig afsendelse af meddelelser fra meddelelsescenter i Mac OS X

  1. Åbn meddelelsescenter på Mac, enten ved at vende to gange med venstre, eller ved at klikke på meddelelsesikonet i menulinjen
  2. Klik på den øverste "Messages" -knap for at starte en ny chat / besked
  3. Indtast meddelelsesmodtageren og meddelelseslegemet, og klik på "Send"

Enkelt og hurtigt, du behøver ikke engang at have Messages-appen i OS X åben eller aktiv til brug. Det gælder faktisk også for begge sider af samtalen, fordi du ikke kun kan sende en besked lige fra Notification Center, men du kan også reagere derfra, når en advarsel kommer ind. Selvfølgelig for at få adgang til det komplette sæt iMessage-baserede funktioner som animeret GIF visning, multi-chat, vennelister og alt andet, skal du bruge den fulde applikation.

Dette er en meget nyttig funktion på Mac'en, men det burde virkelig være i meddelelsen swipe-down panel i den mobile verden af ​​iOS også. Af en eller anden grund har iPhone / iPad brugt dette til en vis grad med at sende til Twitter og lave Facebook-indlæg, men denne evne blev mystisk fjernet i nye versioner af iOS. Forhåbentlig vil det også gøre det muligt at vende tilbage til den mobile side af ting, hvor mange af os gør det meste af vores instant messaging i disse dage alligevel.