Steve Jobs Memorial Opdateret på Apple.com, butikker vil lukke fra 12-3 PM i dag

Apple har opdateret deres Steve Jobs memorial side med en strøm af minder, citater og tanker sendt efter at passere Mr Jobs:

Over en million mennesker fra hele verden har delt deres minder, tanker og følelser om Steve. En ting de alle har til fælles - fra personlige venner til kolleger til ejere af Apple-produkter - er, hvordan de er blevet rørt af hans passion og kreativitet. Du kan se nogle af disse meddelelser nedenfor.
Og del din egen på [email protected]

Det er et temmelig imponerende eksempel på, hvor meget Steve og Apple har påvirket ikke kun verden, men enkeltpersoner. Her er et par uddrag:

Tak Steve for din innovation og vedholdenhed gennem årene, vil du gå ned i historien som en af ​​de moderne verdens sande geni inden for design og markedsføring. Jeg er virkelig bedrøvet i dag for at høre den uundgåelige nyhed om hans passering, må han hvile i fred, han fortjener det bestemt, og mit hjerte følte kondolenser over for sin familie og venner.

Steve, du bliver aldrig glemt. Du har ændret mit liv og mange andre menneskers liv. Du har ændret den måde, vi tænker på, ved at tænke anderledes selv. Du har ændret universet og vil aldrig blive glemt. -En Apple, og Steve Jobs fan.

Du var et af de mest kreative mennesker til at leve. Du har lavet maskiner så smukke og nyttige. Gud velsigne din familie.

Udbredelsen af ​​støtte og taknemmelighed i Jobs-hukommelsen fortsætter rundt om i verden. En af vores læsere sendte et billede af dette billboard, der viser en #ThankYouSteve hashtag og fremhæves prominent på hovedgaden i Monterrey, Mexico:

Tak for at sende dette i Humberto

Tilsvarende fortsætter Apple Stores med at notere hr. Jobs:

Apple Store-billede via twitter

Relaterede Apple Stores vil angiveligt være lukket i dag fra kl. 12 til 13, så medarbejderne vil kunne se et livsstream af mindesarrangementet, der afholdes i dag på Apples Cupertino campus. Hvide gardiner trækkes over butikkerne vinduer for privatlivets fred.