Hjælp til installation af HYIP Manager Pro

HYIP Manager Pro giver enhver mulighed for at oprette og administrere et investeringsprogram med højt udbytte (HYIP) direkte fra en webbrowser. Selvom HYIP kræver en licens til at købe og bruge softwaren på dit eget websted, har den også installations- og tilpasningsfleksibilitet til at fremvise din egen HYIP på din egen måde uden kodning eller designbegrænsninger.

Trin 1

Køb din licens til at downloade HYIP ved at besøge den officielle hjemmeside for HYIP Manager Pro (goldcoders.com) ved hjælp af din computers standard-internetbrowser.

Trin 2

Download HYIP-pakken fra Gold Coders officielle hjemmeside, og gem filen på dit skrivebord (eller en anden mappe på din harddisk).

Trin 3

Log ind for at se dit websteds filer ved hjælp af et FTP-program (filoverførselsprogram) og dit webhost FTP-brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke kan få adgang til din FTP-konto, skal du kontakte din webhost direkte for kontosupport og information. Nogle kendte gratis FTP-programmer, der er tilgængelige til download, inkluderer Core FTP (coreftp.com), FileZilla (filezilla-project.org) eller SmartFTP (smartftp.com).

Trin 4

Upload filerne fra HYIP Manager Pro til biblioteket på webstedet, som du gerne vil køre scriptet ved at trække mappen med filer direkte til din webserver i FTP-programmet. Tillad, at filerne overføres fuldstændigt, inden du prøver en anden opgave på din computer for at undgå afbrydelser eller fejl under filoverførselsprocessen.

Trin 5

Find mappen "tmpl_c", når HYIP-scriptet er uploadet til din webserver, og skift (CHMOD) mappens tilladelser til "777." Højreklik på "tmpl_c" -mappen, og vælg "Egenskaber" i dit FTP-program for at ændre tilladelsesindstillingerne til "777", hvilket gør mappen mere tilgængelig.

Trin 6

Gå til installationssiden for HYIP Manager Pro-scriptet ved at gennemse det webstedsmappe, du er vært for scriptet i: "http://www.yourdomain.com/HYIP/install.php." Hvis du installerede HYIP Manager Pro-scriptet i hovedmappen på dit websted, skal du få adgang til det ved at gå til "http://www.yourdomain.com/install.php."

Følg installationsinstruktionerne på skærmen til HYIP Manager Pro, herunder levering af et administratorbrugernavn og en adgangskode. Når du først har leveret de nødvendige oplysninger, afsluttes installationsprocessen, og du har adgang til HYIP Manager på dit websted.