Dræb Flash plugin med BashFlash

Det er ingen hemmelighed, jeg hader Flash. Det er plastens lyserøde flamingoer, men værre, det er højt, det er højt, det er ubemærket, det vil kollidere din webbrowser, og på en Mac er det en bogstavelig træk på maskinen, suger op CPU'en og hukommelsen som om der ikke er nogen i morgen. Adobe lagde virkelig en bunke af gødning med Flash på Mac, hvilket nok er, hvorfor Apple ikke tillader, at Flash kører på iPhone eller den nye iPad. Anyway, nok af mine meninger og ranting om Flash problem, her er nogle løsninger:

Jeg er en stor fan af ClickToFlash, Safari-plugin'et, der forhindrer alle Flash i at blive indlæst, medmindre du godkender det. Men hvad nu hvis du tillader et Flash-objekt at indlæse med ClickToFlash, og det bliver vanvittigt? Nu kommer BashFlash, et perfekt kompliment til ClickToFlash. BashFlash er en lille menulinje ekstra, der automatisk advarer dig om Flash tager for mange CPU-cyklusser (normalt er) og lader dig dræbe Flash-skyldige øjeblikkeligt. Hurra! Din web browsing oplevelse er normalt igen!

Det eneste dårlige ved BashFlash er, at det kræver en 64 bit Mac, men det skyldes, at 64-biters Safari tvinger Flash til at køre inden for sin egen proces ID på 64 bit systemer (interessant, jeg lærer noget nyt hver dag!), Så BashFlash at målrette mod ressourceskæringsprocessen og afslutte det med det samme.

BashFlash udvikler hjem
Download BashFlash nu