Sådan slettes ikon fra Windows-proceslinjen nederst på skærmen

Mange mennesker spekulerer ofte på, hvor vigtige ikonerne ved siden af ​​deres computerur er, og om de kan fjernes. Dette område af computerskærmen er kendt som systembakken, selvom det også ofte kaldes proceslinjen. Ikonerne i systembakken repræsenterer programmer, der begynder at køre, når operativsystemet indlæses. Nogle er vigtige, men i mange tilfælde bruger de bare RAM og kan fjernes sikkert.

Trin 1

Identificer hvilke ikoner du vil fjerne fra proceslinjen. Se på hvert ikon og noter, hvilket program hver repræsenterer. Hvis det ikke er et program, som du skal starte automatisk, når computeren startes, skal du notere det, så du kan oprette en liste over alle ikoner, der skal slettes.

Trin 2

Kontroller indstillingerne for indstillinger for de ikoner, du vil slette fra proceslinjen. Højreklik på ikonet, og se efter et link markeret som enten "Valgmuligheder" eller "Indstillinger". Når du er i "Indstillinger", skal du kigge efter en mulighed for at indlæse programmet, når windows starter. Fravælg denne indstilling for at fjerne ikonet fra systembakken. Nogle programmer har links, der læser "Fjern fra systembakke" eller "Klik her", hvis du ikke ønsker, at programmet skal indlæses med Windows. Hvis du klikker på en af ​​disse, fjernes også ikonet. Hvis du ikke kan finde sådanne muligheder, skal du fortsætte til næste trin.

Gå til mappen "Startup" på din computer. Fra knappen "Start" skal du klikke på "Alle programmer" (eller "Programmer") og se efter mappen mærket "Startup". Dette viser, hvilke programmer der er indstillet til automatisk at starte i systembakken, når Windows indlæses. Højreklik på det program, der svarer til det ikon, du vil slette, og klik derefter på "Slet".