Sådan oprettes en serverfarm

Oprettelse af en serverfarm forbedrer dit datanetværk og giver dig mulighed for at udføre computeropgaver mere effektivt. Mens brug af individuelle computere fungerer fint for en lille virksomhed, kan en stor organisation strømline sit netværk ved at opretholde en central serverfarm. Oprettelse af en serverfarm kræver planlægning, teknisk ekspertise og forskellige hardware-dele. Med de rigtige værktøjer og lidt hårdt arbejde vil din serverfarm være i gang på ingen tid.

Trin 1

Saml et team af kyndige, pålidelige og hårdtarbejdende it-fagfolk til at styre din serverfarm. Succesen med en serverfarm afhænger af dygtigheden hos de mennesker, der opretholder den.

Trin 2

Beregn antallet af servere, der er nødvendige for at nå dine mål. Baser din beregning på dine serverspecifikationer. For eksempel, hvis du forventer, at brugerne vil bruge 7 gigabyte RAM i spidsbelastningstider, har du brug for servere, der samlet leverer denne mængde midlertidig hukommelse.

Trin 3

Rådfør dig med en professionel elektriker for at bestemme strømkravene til din serverfarm. For hver dollar brugt på hardware bruger du 50 cent på strømforbrug, teknologianalytikere og andre fornødenheder. En elektriker kan hjælpe dig med at sænke dine energibehov og beskytte dit elsystem, hvilket hjælper dig med at minimere omkostningerne.

Trin 4

Tilslut hver server til en strømkilde, og link din hardware efter behov.

Trin 5

Opdater hardwaredrivere og softwareapplikationer på hver server. Dette kan normalt gøres ved hjælp af automatiske opdateringsprogrammer, der allerede er inkluderet i din hardware.

Trin 6

Installer et temperaturkontrolsystem i dit serverrum. Serverens ydeevne afhænger af udstyrstemperaturen. Da din serverfarm skal fungere døgnet rundt, bliver dit udstyr hurtigt opvarmet og nedværdigende netværksydelse. Installer blæsere, kølelegemer og klimaanlæg efter behov.

Glem ikke at beskytte din serverfarm fysisk. Dine klienter vil have følsomme data gemt på dine servere, som kriminelle måske vil have adgang til. Tildel mindst en sikkerhedsvagt til at overvåge lokalerne til enhver tid.