Apple Flytter Mac'er fra Intel til ARM-processorer?

Apple kan være på udkig efter at flytte deres laptop lineup fra Intel-processorer til ARM CPU's engang i de næste par år. Ifølge en rapport om SemiAccurate er flytningen væk fra Intel en "klar aftale", og at overgangen til ARM-processorer sandsynligvis vil ske med Apples desktop-opsætning. ARM-processorer driver i øjeblikket Apples iOS-lineup, herunder iPhone og iPad, mens Intel-processorer driver alle eksisterende Mac'er.

SemiAccurate (måske navnet hedder det?), Som hævder at have kilder med kendskab til sagen, synes helt sikkert at gå i gang:

Så kort historie, x86 er historie på Apple bærbare computere, eller vil være om 2-3 år. Under alle omstændigheder er det en klar aftale, Intel er ude, og Apple chips er i. Det eneste spørgsmål tilbage er, hvis de vil bruge deres egen kerne, en Samsung kerne eller den generiske ARM black box.

De siger også, at der venter 2-3 år, er det nok tid til ARM at udvikle højere end chips med fuld 64 bit support. MacRumors bemærker endvidere, at Apple har foretaget store investeringer i ARM-arkitektur, og erhverver flere virksomheder til at flytte processoren design internt og helt under deres kontrol.

Denne rygte har forårsaget ret forvirring på Mac-weben, da ARM-CPU'erne opfattes som betydeligt mindre kraftige end Intel CPU'er, selv om der venter et par år, kan det være nok tid til at behandle strøm til at indhente. Mens flytningen kan virke farfetched, er det helt muligt i betragtning af Apple overgået fra IBM CPU til Intel CPU'er, som forårsagede lignende vantro og frustration, men resulterer i sidste ende i mere magtfulde Macs.

Idéen om ARM-processorer, der kommer til Mac-hardware, har også reignit teorien om iOS og Mac OS X sammenfletning af vejen, da flere Apple-patenter oprindeligt foreslog, at sådanne hybridmaskiner er i værkerne (touch Mac, iMac touch-kørsler Mac OS og iOS, MacBook touch osv.). Den grundlæggende ide er et enkelt operativsystem, der overgår mellem en nem grænseflade, måske hvordan LaunchPad i Lion ligner iOS-tavlen, der er beregnet til de fleste brugere, mens strømbrugere vil have adgang til en mere avanceret grænseflade til ting som appudvikling og systemadministration .

Husk, dette er alt rygter, teori og formodninger, så indtil du ser en meddelelse fra Apple, er der intet garanteret.