Sådan laver du en rap beat i frækhed

Audacity er et freeware musikredigerings- og produktionsprogram, der understøtter både Windows og Mac OS. I Audacity er det muligt at tilføje flere lydspor og endda generere effekter såsom basforstærkning, forsinkelse og ekko. Når du opretter et rap-beat, er det nødvendigt at bruge postproduktionssoftware som Audacity til at perfektionere det endelige produkt. Dette gør det muligt for sangen at blive finjusteret og klar til udgivelse på et album eller en demo.

Download en rap beat loop. En sløjfe er en prøve af et slag, der kun er et par sekunder langt. Gå til 20DollarBeats.com (se Ressourcer), og vælg en indstilling i sidemenuen. Dette inkluderer Free Beats, Battle Beats, West Coast Beats og mere. Klik på ikonet "Afspil" ved siden af ​​sporet for at få vist eksempler, og klik på "Download" -linket for at downloade sporet.

Åbn Audacity. Gå til topmenuen, og vælg "Projekt" og derefter "Importer lyd." Søg efter rap beat-løkken, og vælg "Åbn".

Gentag sløjfen. Gå til "Rediger", "Vælg" og "Alle". Klik på "Effekter" og derefter "Gentag". Indtast antallet af gange, der skal gentages, og klik på "OK". Længden af ​​sporet vises under antallet af gentagelser.

Tilføj effekter. Gå til fanen "Effekter", og vælg en indstilling. Vælg at ændre tonehøjde, tilføje basforstærkning, forsinkelse og meget mere.

Gem sporet. Gå til fanen "File", og vælg "Save Project." Indtast et filnavn, og klik på "Gem".

Eksporter sporet. Gå til fanen "File", og vælg "Export as MP3". Indtast et filnavn, og klik på "Gem". For at eksportere et MP3-spor er det nødvendigt at have Audacity Lame MP3 Encoder installeret. Gå til Guides and Tutorials-webstedet (se Resources) for at downloade og installere denne encoder, hvis du ikke allerede har den.