Mit kamera opretter ikke forbindelse til computeren (9 trin)

Forbindelsesproblemer mellem et digitalt kamera og en computer kan skyldes en række forskellige problemer og kan opstå, selv når kameraet og computeren ellers fungerer normalt. I de fleste tilfælde er kameraet tilsluttet computeren med et kabel, og software på computeren downloader billederne. Du kan ofte løse problemet ved at undersøge hver del af processen for at afgøre, hvor fejlen er.

Trin 1

Frakobl USB- eller Firewire-stikkene, og sæt dem derefter godt i portene på kameraet og computeren for at sikre forbindelserne.

Trin 2

Indstil kameraet til "Upload", hvis det har en manuel indstilling. Mange digitale kameraer konverteres automatisk til "Upload" -tilstand til overførsel af filer, når de er tilsluttet en computer, men nogle gør det ikke.

Trin 3

Tryk på "Power" -knappen for at være sikker på, at kameraet ikke er slukket eller i standbytilstand. Kontroller også, at computeren kører

Trin 4

Udskift kameraets batterier, hvis enheden ikke tændes.

Trin 5

Åbn softwaren, der gør det muligt for computeren at kommunikere med kameraet, hvis softwaren ikke starter automatisk, når kameraet er tilsluttet. I Windows skal du klikke på "Start" eller flag-knappen i nederste venstre hjørne, vælge 'Alle programmer', og derefter klikke på kamerasoftwaren på listen over programmer, der vises. På en Mac skal du klikke på "Finder", vælge "Programmer, "klik derefter på softwarenavnet, typisk kameraets mærke.

Trin 6

Luk kameraet ved at trykke på "Power" -knappen, og genstart computeren.

Trin 7

Tilslut USB- eller Firewire-kablet til en anden port på computeren for at kontrollere, at forbindelsesproblemet ikke er relateret til en bestemt port.

Trin 8

Tilslut kameraet til computeren ved hjælp af et andet kabel af samme type. Digitale kameraer opretter normalt forbindelse til en computer med et USB-kabel eller et IEEE 1394, almindeligvis kendt som et Firewire-kabel. Det passende kabel følger normalt med kameraet, når det købes. Udskiftning af defekte kabler kan generelt købes i computer-, kamera- og elektronikforretninger. Nogle kameraer kan dog kræve specielle kabler, selvom de bruger USB- eller Firewire-tilslutninger. Tjek din kamerahåndbog for at finde ud af, hvad den bruger.

Geninstaller kamerasoftwaren ved hjælp af den cd-rom, der fulgte med kameraet. Computeren viser muligvis en meddelelse om, at softwaren allerede er installeret. Klik på den relevante knap for at fortsætte med installationen. Hvis den originale software er beskadiget, kan geninstallation fra cd-rom muligvis løse forbindelsesproblemet. Genstart computeren efter geninstallation af softwaren.