Send flere billeder fra en iPhone eller iPad

Afsendelse af flere billeder på samme tid fra en iPhone, iPad eller iPod touch er let og intuitivt. Dette betyder stort set, at du kan sende en gruppe billeder uden at skulle hele tiden gå frem og tilbage fra Photos-appen. Det er et stykke kage at gøre med iOS, og her er hvordan man gør det:

Sådan sender du flere billeder fra iOS

  1. Åbn appen Fotos
  2. Tryk på pilikonet nederst til venstre
  3. Tryk for at vælge hvert foto, du vil sende, du vil se en rød check vises i hjørnet af hvert billede
  4. Tryk på "Del" og tryk "Email" (5 billedgrænse med e-mail)
  5. Udfyld emailen som sædvanlig, og klik på send

De 5 billedgrænser forbliver med Email, hvilket faktisk er en begrænsning, der har til formål at forhindre e-mails i at hoppe (eller ikke sende) på grund af at være for store af en filstørrelse. De fleste e-mail-udbydere har en grænse på 20 MB, som den 5 billedgrænse har tendens til at følge.

Hvis du gerne vil omgå de fem billedgrænser for afsendelse via e-mail, kan du vælge indstillingen "Besked" i stedet for e-mail, det vil bruge iMessage-protokollen, men det kræver, at iMessage er oprettet på afsendelses- og modtagelsesenhederne. Ved hjælp af meddelelsesindstillingen kan du også sende billederne til en Mac med iMesssage. iMessages kræver iOS 5 eller nyere, hvilket betyder tidligere model. IOS-enheder kan ikke bruge den specifikke funktion.

Denne funktion forbliver den samme i iOS 7 og iOS 8, selvom den ser lidt anderledes ud, ligesom resten af ​​iOS.