Sådan bruges Bose Lifestyle-højttalere med en modtager

Bose Lifestyle-højttalere er mellemstore højttalere designet til hjemmestereo og hjemmebiograf. Lifestyle-serien er udstyret med forudinstallerede højttalerkabler, der slutter i et specielt stik, der forbinder til Bose-modtagere. Disse proprietære forbindelser gør det nemt og hurtigt at tilslutte Lifestyle til et Bose-system, men udgør en udfordring, hvis ejeren vil forbinde højttalerne til et andet system og bruge dem med et andet mærke af modtager. En Bose-højttaleradapter kan konvertere stikket, så standardhøjttalerkabler kan bruges med en anden modtager.

Trin 1

Sæt stikket i enden af ​​et Bose Lifestyle-højttalerkabel i det matchende stik på en Bose-højttaleradapter.

Trin 2

Fjern 1/2 tomme isolering fra hver af de to tråde i den ene ende af en højttalertråd.

Trin 3

Indsæt den røde højttalerkabel i hullet under den røde terminal på Bose-højttaleradapteren. Løft den røde fjederklemme for at eksponere hullet til indsættelse af tråden.

Trin 4

Tilslut den anden ledning til den sorte terminal på adapteren på samme måde.

Trin 5

Fjern 1/2 tomme isolering fra de to tråde i den modsatte ende af højttalerkablet og tilslut til et sæt terminaler på bagsiden af ​​modtageren. Gentag forbindelserne i endnu en Bose Lifestyle for at tilslutte et par højttalere til modtageren.

Tænd for modtageren, og aktiver parret med tilsluttede Bose Lifestyle-højttalere ved at trykke på den tilsvarende højttalerknap på højttalerens kontrolpanel. For eksempel, hvis Bose Lifestyles er tilsluttet terminalerne til højttalersystem 1, skal du trykke på knappen for det højttalersystem. Juster lydstyrken på modtageren til det ønskede niveau.