Aktivér tidszoneunderstøttelse i kalenderapp til Mac OS X

Kalenderen (en gang kaldet iCal) -appen i Mac OS X har fuld understøttelse af tidszoner for hele kalenderen, individuelle begivenheder, delte kalendere og endda invitationer, men den skal aktiveres separat i præferencerne. Hvis du stoler på Calendar-appen for næsten alt, og rejser eller arbejder på tværs af tidszoner med regelmæssighed, er det en værdifuld funktion at tænde, især for dem, der også synkroniserer kalenderen mellem OS X og iOS.

Sådan aktiverer du tidszonesupport i Kalender til Mac:

  • Træk menuen "Kalender" og vælg Indstillinger
  • Klik på "Avanceret" og markér afkrydsningsfeltet "Tænd for tidszonesupport", og lukk derefter forindstillinger

Du finder den aktuelle tidzone nu synlig i øverste højre hjørne af kalendervinduet, som faktisk er en rullemenu-menu, hvor du kan justere tidszonen for kalenderen, hvis det er nødvendigt.

Bemærk, at alle eksisterende begivenheder nu vil blive knyttet til standard aktiv tidszone, medmindre andet er angivet universelt på denne måde eller indstilles individuelt, som vi dækker om et øjeblik.

Det er en god ide at have den generelle system-dækkende tidszone-detekteringsfunktion aktiveret, hvis du vil bruge denne funktion, således ændrer Mac automatisk sig til den aktuelle tidszone, når den har registreret en ændring. OS X har normalt som standard tændt, men du kan dobbelttjekke Systemindstillinger> Dato og klokkeslæt> Tidszone> for at være sikker på at "Indstil tidszone automatisk med den aktuelle placering" er tændt.

Indstilling af tidszone for specifikke begivenheder i kalenderapp

Hvis du aktiverer tidszone-understøttelse, kan du også indstille en tidszone til bestemte begivenheder, som enten er oprettet eller indeholdt i Kalender-appen:

  • Opret eller rediger en begivenhed som sædvanlig
  • Træk under den ny tilgængelige "tidszone" undermenu for at vælge tidszonen for arrangementet, og klik derefter på Udført

Eventuelle begivenheder med unikke tidszoner indstilles synkroniseres med iOS-enheder, der er konfigureret med samme Apple ID og iCloud-konto. Fordi iPhone typisk altid er forbundet til internettet via mobilforbindelser, tilpasses tiden automatisk til ændringer på stedet, og kalenderbegivenhederne med de indstillede zoner afspejler det.

Dette trick virker det samme i OS X Mavericks, Mountain Lion eller Lion, og synkroniseres på tværs af alle versioner af iOS, der understøtter iCloud.