Den bedste måde at tjene penge på Cabal online

Cabal Online er et massivt multiplayer-online-rollespil (MMORPG), der er gratis at spille. I lighed med spil som Guild Wars og World of Warcraft er målet med spillet at udjævne din karakter ved at udføre quests og dræbe monstre. For at klare sig godt i spillet skal du købe dyrere udstyr, jo højere du niveau. For at gøre dette skal du tjene "Alz", den valuta, der bruges i spillet. Du kan nemt tjene Alz ved at udføre quests, sælge genstande og dyrke monstre.

Tjen penge ved at udføre quests. En rulle vises over enhver NPC (ikke-spilbar karakter), der har en søgen til rådighed for dig. Vælg tegnet for at se instruktionerne til søgen samt belønningen. De fleste quests tilbyder Alz som en belønning. Prøv at finde quests, der tilbyder en stor mængde Alz til små mængder arbejde. Når du har opfyldt dine questkrav, skal du gå tilbage til NPC, der gav dig questen - for at modtage din belønning.

Brug handelssystemet til at tjene penge ved at gå til tegnmenuen og vælge "Personlig butik." Indtast navnet på den butik, du har oprettet, og vælg derefter varer, du vil sælge. Klik på "Skift pris" for at ændre prisen på dine varer. Vælg "Salgsstart" for at begynde at sælge dine varer.

Tjen penge ved "landbrug", dvs. dræbe monstre, der taber Alz eller genstande. Sælg varerne til leverandører eller i din personlige butik. Epauletter, Double Slot-genstande og Cores er alle varer, der kan sælges i din personlige butik i store mængder Alz.