Seks Ridiculously Nyttige Genveje til Mac OS X

Når det kommer til at øge produktiviteten i Mac OS X, kan du aldrig vide for mange tastaturgenveje. Fundet på Mac-udviklerblog, Theocacao, har vi dækket over halvdelen af ​​disse genveje før, men de, som vi ikke har er værd at vide, og de, vi har, er værd at påmine. Genvej # 6 er nok min favorit på listen, Option-Command-H, der gemmer alle andre applikationer end den forreste, og reducerer straks distraktioner og rydder rod. Gentaget nedenfor er resten fra Theocacao.com:

Der er nogle virkelig uvurderlige tastaturgenveje i Mac OS X og relaterede apps, der kan gå tabt i støj. Her et par jeg fandt eller blev mindet om for nylig.

  1. Rummet går ned på en side i Safari. Shift-Space går en side op.
  2. Command-Shift-A indkaldelser i mappen Applications i Finder. Command-Shift-U bringer op Utilities op.
  3. Control-Command-D vil bringe et flydende ordbogspanel over ethvert ord i en standard Cocoa NSText-baseret visning eller WebView.
  4. Option-Esc vil tilbyde autokompletion i næsten enhver standard Cocoa-tekstvisning. Jeg er ikke sikker på præcis, hvordan listen er konstrueret, men det meste synes at komme fra den indbyggede ordbog (se Daring Fireball post om dette)
  5. En delmængde af Unix-stil nøglebindinger virker i mange tekstkontekster. Control-E går til enden af ​​en linje, Control-A går til begyndelsen og så videre.
  6. Option-Command-H gemmer alle apps undtagen den forreste.

Læs mere på Theocacao.com: Latterligt Nyttige Genveje Nemt Glemt