Få den fancy iMac Pro Cloud Burst Baggrund

For dem, der kiggede på WWDC2017-keynote, har du måske bemærket under afsløret af iMac Pro, at den viste hardware fremhævede nogle temmelig fantastiske skærmbilleder af, hvad der ligner en sprængende farvefarve.

Ikke overraskende, at iMac Pro-billedet af en farverig skybrist også gør en stor tapet, så hvorfor ikke få det til din Mac, PC, iPhone, iPad eller Android?

Du kan få iMac Pro Cloud standard tapet fra to kilder, 9to5mac eller afvigende kunst.

Få iMac Pro cloud wallpaper her for at åbne i et nyt vindue.

Devaintart tapetbilledet blev sammensat af en person på afvigende kunst og er vært i en zip-samling på samme websted, hvis du aldrig har hentet noget fra det pågældende websted, før du så ser i højre sidefelt for den lille "Download" -tekst og -knap .

Få iMac Pro tapet fra Deviantart

Da billederne kommer i en zip-fil, skal du først dekomprimere zip'en, før du kan indstille billedet som dit tapet. I zip'en vil du have flere JPEG-filer med opløsninger på op til 5120 x 2880 at vælge imellem.

Det sprængende farvebillede er i samme farvebristende rige som noget af billedet bundtet i de seneste OS udgivelser og de levende wallpapers fra iPhone 6s.

Hvis du kan lide dette billede, vil du sikkert også nyde MacOS High Sierra standard tapet og iOS 11 standard tapet også.

Og selvfølgelig kan du altid gennemse vores andre tapetindlæg, tjek dem også.