Tilføj Voice of Siri til Mac OS X

Hvis du har købt en ny Mac med OS X Lion (eller senere) forudinstalleret, har du sandsynligvis allerede Siri's stemme aktiveret som standard. Siri kaldes faktisk "Samantha", men hvis du opgraderet til OS X Lion manuelt fra Snow Leopard, kan du have savnet tilføjelsen af ​​Siri's stemme helt, så her er hvordan du tilføjer det til en Mac.

  1. Start System Preferences fra Apple-menuen og klik på "Speech"
  2. Klik på fanen "Tekst til tale", og klik derefter på rullemenuen ved siden af ​​"System Voice"
  3. Vælg "Tilpas" fra rullemenuen
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Samantha", der tilføjes en meddelelse i vinduet, der siger, at stemmen automatisk downloades, klik på "OK" for at starte stemmeafspilningen
  5. Bekræft ved næste skærm at installere Samantha-stemmen ved at klikke på "Installer"
  6. Når du er færdig, skal du kontrollere, at stemmen er valgt til at bruge den som din standardtekst til talestemmelse i Mac OS X, klik på "Afspil" for at høre stemmeeksemplet.

Med stemmen aktiv kan du nu bruge nogen af ​​Mac OS Xs tekst til talegenskaber til at høre Siri Talk til dig.

Der er også mange andre stemmer til at tilføje, men husk at hver stemme er temmelig stor med en vægt på omkring 500 MB hver. Hvis du vil være konservativ med plads på harddisken, er det muligt at slette stemmer, du ikke bruger, selv om det altid er en god idé at holde mindst en installeret til enhver tid.

Vi nævnte tilfældigt dette, når vi viser, hvordan vi bruger tekst til tale i iOS, men vi har tilsyneladende ikke rettet det direkte. Tak til Andy for spørgsmål og tips ideen.