Send en fejlrapport med Apple direkte

Selv om Mac'en er ret fejlfri og har tendens til at køre meget stabilere end nogle af konkurrenterne derude, vil mange af os finde en fejl eller to i daglig brug. Nogle gange er fejlene mindre, nogle gange er de ret store og kan dramatisk påvirke, hvordan OS X eller IOS fungerer eller opfører sig. Fejl er bare en realitet i softwareudvikling, men det betyder ikke, at vi som slutbrugere ikke kan eller siger noget om det.


Hvis du er som mig og har kørt ind i nogle usædvanlige quirks og bugs i iOS og Mac OS X i det sidste og baseret på samtale med andre Mac-brugere, ved jeg, at jeg ikke er den eneste her, er det ret nemt at lade Apple vide, hvad der er foregår. I stedet for bare at klage over det (eller skrive et indlæg om det, som dette!), Er det meget mere nyttigt for Apple og Mac-fællesskabet at sende en fejlrapport direkte til Apple.

Sådan sender du en fejlrapport direkte til Apple

For at indsende en fejlrapport med Apple kan du nemt udfylde en online-formular her:

  • Gå til BugReport.Apple.com for at indsende en fejlrapport

Du vil udfylde hele formularen, beskrive, hvordan du reproducerer fejlen, og hvad det gør, vedhæft et par filer for at understøtte fejlrapporteringen, hvis det er muligt, og tilbyde yderligere bug-detaljer, der kan være nødvendige eller nyttige.

Du skal bruge en ADC (Apple Developer) login for at bruge fejlrapporteringsværktøjet, jeg forestiller mig, at dette er et krav for at sikre, at fejlrapporter indgives af relativt kvalificerede tekniske personer. Men gæt hvad? Enhver kan lave et Apple Developer login, du behøver ikke at være en betalende udvikling i iOS eller Mac udvikler programmer til fil fejlrapporter. Så hvis du snuble over noget, der helt sikkert er en fejl, gør alle en tjeneste og indsæt en fejlrapport med Apple!

Ønsker du ikke at indsende en fejlrapport, men vil bare stemme din mening om et Apple-produkt eller en tjeneste? Du kan også gøre det via de officielle Apple feedbackkanaler her.