Faxmaskinfunktioner

Telefacsimile-maskiners historie, bedre kendt som faxmaskiner, går tilbage til 1800-tallet. Tidlige faxmaskiner bestod af to penne, der var fastgjort til to pendler, der blev forbundet sammen med ledning. I øjeblikket har millioner af virksomheder og hjem faxmaskiner. Moderne faxmaskiner bruges til at sende dokumenter og fotografier gennem en telefonlinje. Faxmaskiner har mange klokker og fløjter og har mange funktioner.

Hukommelsesfunktion

Hukommelseskapacitet er en vital funktion af en faxmaskine. Kontormaskinerne har hukommelsen til at gemme sider, der kommer ind eller ud. Hukommelseskapacitet varierer afhængigt af billedets kvalitet. Hukommelsesfunktioner inkluderer modtagelse uden papir, som gør det muligt at gemme indgående faxer, hvis maskinen løber tør for papir. Hurtig scanning giver brugeren mulighed for at scanne en lang fax til hukommelsen, inden han sender en transmission. Funktionen med dobbelt adgang lader en bruger gemme et dokument i hukommelsen, mens faxmaskinen sender en fax eller modtager en fax.

Broadcasting

Broadcasting lader en bruger sende den samme fax til flere numre på samme tid. Denne funktion sparer værdifuld tid for brugere, der ikke behøver at indtaste tal igen og igen. Faxmaskiner har også one-touch eller hurtigopkaldsfunktioner. Disse funktioner giver brugerne mulighed for at gemme ofte brugte numre, hvilket hjælper med at undgå at ringe til forkerte faxnumre.

Transmissionsbekræftelse

Tjen ro i sindet, og hold nøjagtige poster med transmissionsbekræftelsesrapportfunktionen. Dette hjælpeprogram udskriver en logbog over dato og klokkeslæt, hvor en fax blev sendt, antallet af sendte sider sammen med en bekræftelse på, at faxen blev sendt. Faxmaskiner er også i stand til at generere et delbillede af den første side, der sendes på logarket.

Komfortfunktioner

Faxmaskiner har også andre praktiske funktioner. Forhindre uønskede faxer i at komme ind og spilde papir og blæk ved hjælp af funktionen til blokering af uønsket fax. En faxmaskine er i stand til at huske numre, der, når de er programmeret i maskinen, vil blive blokeret for udskrivning af transmissioner. Faxmaskiner har også kapacitet til at skelne mellem ønskede faxer. Brugere kan bruge den karakteristiske ringedetekteringsfunktion til at tildele specifikke ringetoner til indgående faxnumre. Denne funktion giver brugeren mulighed for at vide, hvilken type fax der kommer ind, om det er fra en bestemt virksomhed eller fra en bestemt person. Hvis en faxmaskine og telefon deler den samme linje, kan ringetoner programmeres til at skelne mellem et indgående telefonopkald og en faxmeddelelse. En anden bekvemmelighed er automatisk genopkald. Ved automatisk genopkald genopkalder faxmaskinen automatisk et nummer, hvis den modtager et optaget signal.