Sådan slår du offensiv alarmsignal på iPhone

IPhone indeholder FCC & FEMA alarmer på alle større amerikanske luftfartsselskaber, kendt som Wireless Emergency Alerts. Dette oversætter to grundlæggende typer af advarsler; AMBER alarmer for bortførelser og generelle alarmmeddelelser udstedt af nationale, statslige og lokale myndigheder. Begge disse varslingstyper er gratis at modtage, ret alvorlige og også temmelig sjældne, og på ingen måde skal en iPhone få en flok tilfældige advarsler fra statslige organer, medmindre noget virkelig farligt foregår, der gælder for dig. Alarmerne falder typisk sammen med ekstremt vejr, lige fra blizzards, oversvømmelser, vilde ild, ekstrem varme, orkaner, til andre naturkatastrofer, men kan teoretisk indeholde menneskeskabte hændelser og andre farer og nødsituationer, som regeringen straks vil informere dig om om.

Ikke desto mindre kan nogle brugere finde regeringens advarsler at være irriterende, især da lydeffekten, som følger med dem, er ret høj, ofte chokerende og opsigtsvækkende og slibende. Hvis du vil deaktivere alarmmeddelelser på iPhone, læs videre.

IPhone og iOS har som standard både AMBER og nødsignaler indstillet til ON, hvilket sandsynligvis er en god ide at holde aktiveret, men selvfølgelig ønsker ikke alle at få sådanne advarsler på deres enheder, og iOS giver dig mulighed for at skifte disse af. Overvej dette omhyggeligt, før du deaktiverer alarmsignalerne på din enhed.

Sådan slukker du akustiske advarsler på iPhone

Vil du ikke høre den skræmmende blaring nødopkald længere? Sådan kan du slukke dem:

  1. Åbn indstillinger-appen på iPhone
  2. Gå til "Notifikationer" i Indstillinger
  3. Rul ned til bunden for at finde omskifterne til AMBER Alerts og Emergency Alerts til OFF-positionen

Du kan også uafhængigt slukke for AMBER-advarsler eller nødsignaler, men hvis du er irriteret med den blaring lydeffekten af ​​en, vil du sandsynligvis gerne slukke for begge dele.

Når alarmmeddelelserne er slukket, får du ikke længere besked til din iPhone fra regeringen, medmindre du genaktiverer funktionen igen.

Sådan genaktiveres akustiske advarsler på iPhone

  1. Åbn indstillinger-appen på iPhone
  2. Gå til "Notifikationer"
  3. Find AMBER Alerts og Emergency Alerts, og skift omskifterne til ON position

Bemærk, at i ældre versioner af iOS eksisterer også skiftet, men det ser lidt anderledes ut:

Du skal bruge iOS 6.1 eller nyere for at få disse to muligheder til rådighed. Fordi de er meget sjældne, vil de sandsynligvis ikke have nogen effekt på batterilevetiden, i modsætning til at deaktivere nogle af de snigende advarsler, der kommer fra tredjeparts apps.

Hvis du antager, at advarslerne er sat til ON, forklarer FCC de tre primære varslingstyper som sådan:

Advarsler fra WEA dækker kun kritiske nødsituationer. Forbrugerne modtager kun tre typer advarsler:

1. Alarmer udstedt af formanden
2. Alarmer, der indebærer overhængende trusler mod sikkerhed eller liv
3. Amber Alerts

Deltagende luftfartsselskaber kan tillade abonnenter at blokere alle undtagen præsidentlige advarsler.

Disse er stort set alle nødsituationer i forbindelse med offentlig sikkerhed, evakuering og beskyttelsesordrer, kemiske udslip og andre ubehagelige scenarier, der ville være vigtige for at blive underrettet om. Fordi advarslerne kun kommer igennem i ekstreme situationer, vil vores anbefaling være at lade disse advarsler blive sat til ON med enhver iPhone, du rent faktisk bruger ofte og holde med dig hele tiden. På den anden side kan det være fornuftigt at slukke for ældre iPhone-modeller eller iPhones, der tjener noget andet formål end en daglig bæreenhed. Dette er virkelig op til dig, bare vær opmærksom på, at hvis du deaktiverer nødvarsling, og der sker en katastrofe i dit område, er det helt op til dig at finde ud af, hvad der foregår og hvad man skal gøre ved det. Held og lykke!