Sådan tilsluttes en Blackberry til en pc

Der er få grunde til, at du har brug for at forbinde din Blackberry til en computer, såsom at overføre filer, sange, ringetoner og andre downloads. Hvis din Blackberry er tilsluttet, kan du også udføre hurtige downloads og opgradere Blackberry-softwaren. Det er ikke svært at forbinde en Blackberry til en pc, og det kan gøres i nogle få nemme trin.

Trin 1

Tænd din pc, og tænd din Blackberry-telefon.

Trin 2

Indsæt cd'en med Blackberry-driverinstallationssoftwaren, der fulgte med din Blackberry-telefon. Hvis du ikke har dette, skal du fortsætte til trin 3. PC'en søger automatisk efter drivere, når telefonen opretter forbindelse.

Trin 3

Tilslut miniature-USB-enden til mini-USB-porten på Blackberry-telefonen. Det tilrådes at have ledningen tilsluttet telefonen, før du slutter den til computeren. På den måde, når ledningen tilsluttes USB-porten på pc'en, kan den straks begynde at læse telefonens data.

Trin 4

Tilslut den anden standard USB-ende af USB / Blackberry-tilslutningsledningen til en 2.0 USB-port på computeren. De fleste USB-porte er 2.0, men hvis du har en ældre computer, er dette muligvis ikke tilfældet. Når du tilslutter Blackberry, hvis USB-porten ikke er en 2.0, får du en pop op-meddelelse, der giver dig besked om dette. Du bliver nødt til at finde en anden computer med en 2.0 USB-port, du kan oprette forbindelse til.

Vent til pc'en downloader og installerer de nødvendige drivere for at den kan læse din Blackberry korrekt. En lille pop op-meddelelse giver dig besked om, at din enhed nu er installeret og klar til brug på computeren.