iPad Mini Priced "Signifikant mindre" end iPad, der skal annonceres i år

En mindre 7, 85 "screenet iPad vil blive annonceret i år og koste meget mindre end den nuværende $ 499 iPad, ifølge en ny rapport fra New York Times.

IPad mini forventes at ankomme senere i år, ifølge NYTs kilder. Der synes også at være et forslag om, at Apple frigiver enheden for at opretholde kontrollen med tabletmarkedet. Amazon Kindle, Google Nexus og den kommende Microsoft Surface er alle væsentlige potentielle tabletkonkurrenter til iPads nuværende dominans.

Interessant nok siger Times også, at Apple oprindeligt prototyper en 7 "tablet for nogle år siden, men lagde den mindre formfaktor til fordel for den eksisterende 9, 7" iPad, fordi den sene Steve Jobs fandt den lille tablet til at være tvivlsomt nyttig "foruden at surfe på Web på badeværelset. "Nylige mockups har vist forskellen mellem en 7" og 7, 85 "skærm er imidlertid 40% mere brugbart skærmrum.

Rapporten fra New York Times tilslutter sig andre seneste rapporter fra Bloomberg og Wall Street Journal om emnet for en "iPad Mini", der kombinerer for at give stærk troværdighed til rygterne.