Skift iPhone til en videnskabelig calculator ved at rotere Calculator App

Har du brug for at bruge en videnskabelig regnemaskine på iPhone? I stedet for at downloade en ny app, skal du blot gøre følgende, og omdanne din iPhone til en komplet videnskabelig regnemaskine:

  1. Start den eksisterende Calculator-app på iPhone enten fra startskærmen eller ved at vælge den fra Control Center
  2. Drej nu iPhone fysisk, så skærmens orientering er vandret i stedet for lodret - det drejer lommeregneren ind i den videnskabelige tilstand

Simpelthen roterende Kalkulator-app omdanner øjeblikkeligt den normale kalkulator-app til en komplet videnskabelig regnemaskine. Der kræves ikke noget besøg i App Store, og der kræves ingen yderligere downloads. Din iPhone har allerede denne videnskabelige regnemaskine bygget lige ind, understøttet af alle versioner af iOS også.

Du kan skifte tilbage til normal regnemaskine bare ved at dreje den tilbage i lodret retning.

Dette virker på alle iPhone-modeller, og det vil også fungere på iPod touch, og har været iOS i lang tid nu, men vi har tilsyneladende ikke sendt tipet før. Tak fordi du sendte dette pæne lille trick i Jared!

Åh, og for enklere beregningsbehov, husk at du kan bruge Siri til at udføre nogle grundlæggende matematikker også, om du tilføjer ting, får en procent eller retur på et tal og mange andre matematiske opgaver.