Hvordan fik jeg min MacBook Air 11.6 "Wake From Sleep Problemer

Efter lidt brug begyndte min MacBook Air 11.6 "at udvise en mærkelig opførsel, det nægtede at vågne fra søvn. Jeg ville åbne MacBook Air, slå alle nøgler tænkelige, og Mac'en holdt bare i søvn, intet ville få det til at tænde. Hvis du er interesseret i dette, er du sikkert også berørt, så før jeg snakker lidt om problemet, lad mig vise dig den løsning, der fungerede for mig:

Vælg en startdisk i systemindstillinger!

Ja det er det. Hvis du ikke ved hvordan du gør det, er det her:

  • Start "Systemindstillinger" fra Apple-menuen
  • Klik på "Startdisk"
  • Vælg startdisken for det operativsystem, du bruger (i mit tilfælde, Mac OS X 10.6.7)

Hvad siger du? MacBook Air starter ikke, men det vågner fra søvn, hvorfor ville det være noget?

Jeg ved det ikke, men det virker. Måske er det kun et problem med ting, der læsses fra RAM og Mac OS X og ved, hvor de kan hentes data, ved jeg ikke. Nu kan du sige, at min situation er unik, fordi min MacBook Air dual støvler mellem Lion og Snow Leopard, men når jeg kigger på nogle venner Mac'er, opdagede jeg, at selv i en enkelt boot opsætning, vælges en opstartsdisk sjældent. 99% af tiden er det sandsynligvis ikke nødvendigt, og jeg kan ikke forklare hvorfor det er her, men det løste kæft fra søvnproblem med det samme.

Nu skal jeg snakke om problemet lidt, og hvordan jeg ankom til dette. I processen med fejlfinding opdagede jeg et par ting. For det første jeg googled rundt og opdagede, at jeg ikke var alene, der er en stor tråd på Apple Discussion Boards, der har over 350 svar fra MacBook Air 11 "ejere klager over det samme problem. Interessant. For det andet opdagede jeg, at MacBook Air rent faktisk vågner i søvn, displayet slås bare ikke på. Takket være SSD'en kører maskinen så utroligt stille, at du ikke har nogen idé om, at det er vågen, men det er. Jeg opdagede dette, fordi luften stadig var tilgængelig som en fælles enhed på et lokalt netværk, som alle kunne frit forbinde til det, flytte filer frem og tilbage osv. Efter at have fundet dette ud forsøgte jeg at justere lysstyrken frem og tilbage, og det gjorde ingenting . Nulstilling af SMC fungerede kort tid, så startede den igen. Det var først, før jeg forsøgte at finde ud af, om problemet opstår i både Mac OS X 10.6 og 10.7, som jeg opdagede en Startdisk, ikke blev valgt. Hver gang jeg ville vælge et drev, ville det ikke ske. Således blev min løsning fundet, og måske vil det også hjælpe dig.

Åh, og standarddisken ser ud til at nulstille sig selv, når du bruger mulighed for at vælge et opstartsdrev under opstart, så pas på det også.