Sådan får du et afbrudt privat telefonnummer

Boligtelefonnumre er også kendt som fastnet. Når et givet boligtelefonnummer frakobles på grund af manglende betaling, eller fordi den tidligere ejer simpelthen lukkede telefonnummerkontoen, er der en periode på 60 til 90 dage, før nummeret er tilgængeligt for andre kunder. Hvis du kender til et telefonnummer, der er afbrudt, og du ønsker at få dette nummer til din fastnet, er der flere trin, du skal tage for at finde ud af, om nummeret er tilgængeligt for offentligheden, og du kan få det til dig selv.

Trin 1

Bestem, hvem der er transportøren for det afbrudte telefonnummer, du ønsker. Du kan opnå dette ved at besøge websteder, der identificerer telefonnumre og viser operatøren for et givet nummer. Websteder som Fone Finder, Search Bug og Phone Agent Source kan hjælpe dig med dette trin gratis. (Se ressourcer.)

Trin 2

Besøg et af de netop nævnte websteder, og indtast det frakoblede telefonnummer, du vil have, i feltet "Telefonnummer". Klik på fanen "Søg", "Bekræft" eller "Søg efter nummer" afhængigt af det websted, du har besluttet at bruge, og resultaterne vises på skærmen.

Trin 3

Find den del af søgeresultaterne, der siger "Telefonfirma" eller "Tjenesteudbyder." Dette afsnit af søgeresultaterne fortæller dig, hvem der er det frakoblede boligtelefonnummer (f.eks. Cox, AT&T eller Verizon).

Kontakt transportøren af ​​det frakoblede telefonnummer, du vil spørge om, hvordan du får dig selv. Hvis nummeret er tilgængeligt, kan du få en linje; Men hvis nummeret netop blev afbrudt for nylig, skal du muligvis vente 60 til 90 dage, før du kan få telefonnummeret og få det tildelt til dit navn. Længden af ​​ventetiden afhænger af luftfartsselskabet, der ejer det frakoblede telefonnummer.