Aktiver og adgang til AirDrop-filoverførsel i Mac OS X hurtigt med et tastetryk

Ved at huske en tastaturgenvej gør du endnu mere brug af AirDrop i Mac OS X ved hurtigt at få adgang til AirDrop-vinduet og aktivere Mac'en til at acceptere eller sende filer til andre nærliggende computere.

Sådan aktiveres og øjeblikkeligt Access AirDrop i Mac OS X med en tastaturgenvej

Den hurtigste måde at både aktivere og få adgang til AirDrop på en Mac er med et enkelt tastetryk:

AirDrop-tastaturgenvejen: Kommando + Skift + R

Den øjeblikkelige gå til AirDrop-tastetrykket er Command + Shift + R. Du skal bare ramme den tastaturgenvej hvor som helst i OS X Finder, og du hopper til AirDrop-vinduet.

Til gengæld vil dette med det samme gøre det muligt for AirDrop at sende din Mac til andre, der bruger AirDrop, som derefter muliggør enkel fildeling ved hjælp af tjenesten.

Husk at alle Mac'er skal være i AirDrop-vinduet for at kunne arbejde med hinanden. Hvis du ikke er fortrolig med hvordan AirDrop fungerer, kan du lære mere her.

Denne tastaturgenvej er den samme i OS X El Capitan, Yosemite, Mavericks, Mountain Lion og Lion, og det virker hvor som helst på Mac OS X-skrivebordet i filsystemet, og det skal endda arbejde med AirDrop på ikke-understøttede Mac'er, i hvert fald efter at tjenesten er tændt for disse computere.

AirDrop er virkelig en af ​​de nemmeste måder at dele filer med andre Mac'er på, som også bruger AirDrop-tjenesten, med næsten ingen opsætning, så husk denne tastetryk, du bruger det!