Fix konstant Apple ID-verifikationsadgangskode pop-ups på iPhone og iPad

Nogle iPhone- og iPad-brugere har opdaget deres enheder, og de skal gentagne gange spørge dem om, at deres Apple-id skal verificeres med et kodeord. Hvis du har dette problem, vises denne popup for Apple ID-adgangskode tilfældigt, men ofte, og du får se det vises, når du genstarter enheden på låseskærmen, og ofte når du låser op enheden efter en periode, hvor den ikke er brugt.


Der er faktisk to forskellige pop-ups, du kan støde på med dette problem i iOS, ordlyden er enten "Apple ID Verification - Indtast adgangskoden til (Apple ID) i Indstillinger" eller "Apple ID Password - Adgangskoden til (Apple ID) skal opdateres. " I begge tilfælde har du mulighed for at gå til" Indstillinger "og til" Log ind ".

Så hvad sker der, og hvordan løser du den konstante Apple ID-verifikationsanmodning?

Konstant iOS Apple ID Password Verification Pop-Up Alert Fix

Løsning af den fortsatte Apple ID-adgangskode verifikation anmodning er normalt ved at gøre følgende:

  1. Når du ser pop op-beskeden Apple ID Verification, skal du vælge "Settings"
  2. Log ind på Apple ID med adgangskoden til kontoen som sædvanlig. Dette vil få meddelelsen til at gå væk midlertidigt
  3. Derefter skal du sikkerhedskopiere enheden, fordi du sandsynligvis skal opdatere iOS-softwaren til iPhone, iPad eller iPod touch til iCloud og iTunes.
  4. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" efterfulgt af "Softwareopdatering", installer eventuelle softwareopdateringer, der venter til rådighed. Hvis du allerede har den nyeste version af iOS, og der ikke er nogen softwareopdateringer til rådighed, spring over dette trin, skal du genstarte enhed, og gå til den næste
  5. Når enheden starter op igen, skal du gå tilbage til "Indstillinger" og derefter til "iCloud" og trykke på Apple ID-brugernavnet og e-mail-adressen, og log derefter på iCloud, når du bliver bedt om det.
  6. Afslut fra Indstillinger, du skal ikke se pop-up'en til Apple ID-verifikation igen

En smule spring rundt, en mulig iOS-opdatering, en genstart og flere logins for den samme Apple ID og iCloud-konto, men for de fleste brugere løser dette problemet. I modsætning til nogle andre rapporter på diskussionsforum behøver du ikke at logge ud eller ændre Apple ID'en for at løse problemet. Det er normalt nok at kontrollere adgangskoden og genstart.

Hvis du genstarter enheden efter dette, bør du ikke længere se fejlmeddelelsen om låseskærmen, der anmoder om bekræftelse af Apple ID-adgangskode.

Selvfølgelig kan du bare ignorere pop op-vinduerne, og intet synes at ændre sig, men hvis du ikke logger ind på Apple ID'en, vil din enhed ikke sikkerhedskopiere til iCloud, og du får se en "sidste backup kunne ikke udfyldes "fejlmeddelelse, indtil problemet er løst.

Hele få brugere har oplevet dette frustrerende problem som vist i forskellige Apple diskussions tråde, et andet lignende problem eksisterer med nogle versioner af iOS med konstante iCloud backup adgangskode anmodninger i form af en pop-up. Begge disse er sandsynligvis en fejl, der vil blive sorteret i en fremtidig iOS-version, så sørg for at holde iOS opdateret (eller overvej at bruge automatisk iOS-opdatering, hvis du regelmæssigt udskyder). Ikke desto mindre, hvis din iPhone stadig spørger om din Apple ID-adgangskode og verifikation, så ved du i det mindste i hvert fald, hvordan du retter den.

Af den måde kan Mac-brugere også finde ud af, at iCloud i OS X beder om adgangskoden tilfældigt med Messages, FaceTime eller iCloud-brug, og hvis du støder på problemet på en enhed, ser du sandsynligheden for, at du møder den på en anden kort tid efter også.