iPhone er deaktiveret? Sådan løses med eller uden forbindelse til iTunes

Har du nogensinde hentet din iPhone for at opdage meddelelsen "iPhone er deaktiveret" og "Prøv igen om 1 minut" eller prøv igen 5, 15, 60 minutter? I de værste scenarier står meddelelsen "iPhone er deaktiveret. Opret forbindelse til iTunes ", og enheden er ubrugelig indtil da. Så hvad sker der her, hvorfor er iPhone deaktiveret? Og hvordan reparerer du det, så du kan bruge iPhone igen? Svarene på disse spørgsmål er normalt lige fremad, lad os gennemgå årsagerne til denne besked, og endnu vigtigere, løsningerne på dette, så du kan låse op og genaktivere iPhone igen for fuld brug.

Hvorfor er Min iPhone deaktiveret?

En låst iPhone kræver en adgangskode eller Touch ID for at komme ind og få adgang til enheden som en sikkerhedsforanstaltning. Når iPhone-adgangskoden er blevet indtastet forkert fem gange i træk, vil iPhone automatisk deaktivere sig i 1 minut, da fejlmeddelelsen "iPhone er deaktiveret" på skærmen. Den indlysende løsning i dette tilfælde er at vente på minut (eller flere) at passere, og indtast derefter den korrekte adgangskode for at låse iPhone op og komme rundt om deaktiverede beskeder. I fremtiden skal du bare indtaste den rigtige adgangskode i første omgang, og du vil undgå denne besked og låsningsperioden.

Du kan finde det interessant at vide, hvor mange forkerte adgangskoder der kræves for at deaktivere iPhone i et bestemt tidsrum, og for at få den medfølgende meddelelse, er disse oplysninger som følger:

  • 5 forkerte adgangskoder i en række - iPhone er deaktiveret, prøv igen om 1 minut
  • 7 forkerte poster i træk - iPhone er deaktiveret, prøv igen om 5 minutter
  • 8 forkerte poster i træk - iPhone er deaktiveret, prøv igen om 15 minutter
  • 9 forkerte poster i træk - iPhone er deaktiveret, prøv igen om 60 minutter
  • 10 forkerte adgangskoder - iPhone er deaktiveret, tilslut til iTunes (eller iPhone tørrer sig selv af alle data, hvis selvdestruktionstilstand er tændt)

At vente et minut er ikke så dårligt, men det er ubelejligt at vente mange minutter til en time, ligesom der er forbindelse til iTunes for at aktivere iPhone igen. Lad os yderligere forstå dette problem for at undgå det i fremtiden, og videre vil vi vise dig, hvordan du kommer rundt om deaktiverede beskeder.

Men jeg forsøgte ikke at låse op min iPhone, så hvorfor siger den, at den er deaktiveret?

I nogle situationer forsøgte du ikke at låse en iPhone op, og du har ikke (forsætligt) indtastet en forkert adgangskode, men iPhone siger, at den er deaktiveret alligevel. Hvordan sker dette? De to mest almindelige grunde til, at en iPhone tilsyneladende låser sig selv, er lommer og folk. Lad os diskutere de to.

Lommen deaktiverer: Utilsigtet deaktivering af en iPhone i lommen er overraskende almindelig! Dette sker typisk for iPhone-brugere, der holder deres iPhones i en lomme, som de også bruger til deres hænder, ofte hoftejakker, hættetromme med lomme eller lommer til forbukser. Fordi iPhone-skærmbillederne glider for at låse op kan slettes fra hvor som helst på skærmen, er det temmelig almindeligt at aktivere skærmbilledet ved et uheld, og indtast derefter adgangskodebilledet, mens iPhone er en lomme med en hånd eller to og måske ikke kendt for dig, indtast en adgangskode et par gange for uheld at udløse lockout. Jeg har fået dette ved mig selv, mens jeg twirler en iPhone i en lomme ud af kedsomhed, og jeg har for nylig set en ven ved et uheld fra at deaktivere deres iPhone, mens du søger i samme iPhone-holderlomme for at betale penge på en madvogn. Dette sker overraskende ofte, hvis du holder en iPhone i en travl lomme eller ofte hænder i lommerne.

Personen deaktiverer: Der er to typer personinteraktion, der kan deaktivere iPhone, forsætlig adgangskodeindtastning af en person, der forsøger at gætte din adgangskode og derefter deaktivere den, da de fejler - normalt et ret oplagt scenario. Og den anden type, den utilsigtede adgangskode indtastning, normalt udløst af et lille barn. Sidstnævnte scenarie er ekstremt almindeligt hos forældre og plejere med små børn, som kan fyre med, trykke på og skrue rundt på en iPhone-skærm, der ellers er låst. Forældrene eller plejeren tænker ofte ikke på det, da iPhone er låst med en adgangskode eller Touch ID, men barnet finder ikke desto mindre en vej til adgangskodebilledet (det er kun en fejning væk), indtaster den forkerte adgangskode gentagne gange som de trykker på skærmen, og derefter bliver enheden spærret med "iPhone er deaktiveret" besked.

Oplåsning af iPhone fast på "iPhone er deaktiveret, prøv igen om X minutter"

Vil du låse en iPhone fast på den deaktiverede skærm? Du skal vente på, at tiden skal passere, og indtast derefter den rigtige adgangskode.

Hvis du ikke kan vente, eller hvis du ikke kender adgangskoden, skal du sætte iPhone i genoprettelsestilstand og genoprette den.

Det er de eneste to muligheder.

Fastgørelse "iPhone er deaktiveret. Opret forbindelse til iTunes "

Dette er det værste scenario for, at en iPhone bliver deaktiveret, fordi det kræver, at du tilslutter iPhone til en computer for at få adgang til den igen. Forhåbentlig har du lavet en sikkerhedskopi for nylig til den computer, og forhåbentlig kan du huske den egentlige adgangskode til iPhone, ellers bliver du nødt til at slette enheden og miste alle data på den. Ja virkelig. Endnu en anden grund er hyppige enhedskopier vigtige.

Hvis du kender iPhone-adgangskoden og har sikkerhedskopieret den for nylig, kan du simpelthen låse enheden op med iTunes, selv om det kræver en gendannelse:

  1. Slut iPhone til en computer, den har synkroniseret til før med et USB-kabel og start iTunes
  2. Vælg "Synkronisering" i iTunes og indtast den korrekte adgangskode, når du bliver bedt om at låse enheden op, dette sikkerhedskopierer iPhone til computeren
  3. Vælg "Gendan" for at gendanne iPhone fra den seneste sikkerhedskopi

Hvis du ikke kender iPhone-adgangskoden, skal du tørre iPhone ren og det sletter al data ved hjælp af genoprettelsesfunktionen. Vejledningen om at nulstille en glemt iPhone-adgangskode er her. Hvis du har lavet en sikkerhedskopi til iTunes eller iCloud, kan du gendanne det efter den pågældende sikkerhedskopi.

Hvis du ikke kender iPhone-adgangskoden, og du ikke har en sikkerhedskopi, bliver dataene på iPhone slettet og tabt for evigt. Der er ingen måde omkring det, ikke engang Apple kan låse en iPhone op og få adgang til dataene i en sådan situation. Således er lektionen ikke glem en enhedskode, og altid holde regelmæssige sikkerhedskopier!

Hvordan undgår jeg, at iPhone bliver deaktiveret fra forkert adgangskodeindtastning i fremtiden?

For at forhindre dette i fremtiden, har du nogle få muligheder. Det nemmeste er simpelthen ikke at indtaste den forkerte adgangskode gentagne gange, hvilket forhindrer iPhone i at låse op og deaktivere sig selv. Duh, ikke? Da det ikke altid er en mulighed, er et andet valg at aktivere komplekse adgangskoder, da de kræver, at en længere tegnstreng indtastes, før adgangskoden afvises. Det er også en god idé at holde iPhone i en anden lomme eller ude af rækkevidde for en person, der med vilje eller ved et uheld indtaster adgangskoder. Og endelig, som vi allerede har nævnt flere gange, skal du altid lave regelmæssige sikkerhedskopier af enheden, bare hvis du skal gendanne den for at genvinde adgangen.

Kender du til andre nyttige oplysninger om en deaktiveret iPhone, eller hvordan kan du komme rundt om deaktiverede advarselsdialoger? Lad os vide i kommentarerne.