Fix Slow Time Machine Backups på en Mac

Hvor lang tid det tager at fuldføre en Time Machine-backup afhænger af en række forskellige ting, f.eks. Mængden af ​​data, der sikkerhedskopieres, destinationsdrevets hastighed, internetforbindelsens hastighed, hvis backupen går til Time Capsule, uanset om det er den første backup eller en delta backup af ændringer foretaget blandt en række andre faktorer. Du får typisk en ide om, hvor længe en Time Machine-backup skal tage for at fuldføre, efter at den har kørt et par gange på en Mac, så hvis du pludselig opdager, at Time Machine-backup tager ekstremt lang tid eller bakker op usædvanligt langsomt, følg nedenstående fejlfindingstrin for at fremskynde tingene.

Sådan fejlfindes unormalt langsom tidskopiering af maskinen

Bemærk, at disse tip er rettet mod at løse usædvanligt langsomme sikkerhedskopier, ikke fejle sikkerhedskopier, ikke forsinkede sikkerhedskopier eller fast på "Forberedelseskopiering" problem.

1: Vent! Er du sikker på, at sikkerhedskopierne går langsommere end normalt? Lad det løbe over natten, hvis du er i tvivl

Det lyder måske lidt dumt, men er du sikker på, at backupen er unormalt træg? Går backup faktisk usædvanligt langsomt, eller er der simpelthen mange data, der sikkerhedskopieres? Dette er især vigtigt for den første sikkerhedskopiering, som en Mac har lavet, eller en bemærkelsesværdig tid er gået mellem backup. Det er også sandt, hvis du downloader eller opretter mange medier på Mac, hvilket kan tage op til mange GB diskplads, og det kan derfor tage et stykke tid at sikkerhedskopiere.

Hvis du ikke er sikker på dette, eller hvis du er i tvivl, skal du bare lade Time Machine backup køre over natten.

2: Stop og start sikkerhedskopien

Nogle gange stopper du blot, venter et par minutter, og starter backupen til Time Machine vil afhjælpe hastighedsproblemer.

  1. Træk menupunktet i Time Machine ned og vælg "Cancel Backup"
  2. Vent et par minutter, og gå tilbage til menuen Time Machine og vælg "Start backup"

Hvis du tjekker den forløbet dataoverførsel og den resterende tid til færdiggørelse, og tingene ser ud som om de kører sammen som normalt, så er du god til at gå.

3: Til Time Capsule Backups, Connection & Distance Matter

Hvis Time Machine er usædvanlig langsom, og backuperne bliver gennemført via Wi-Fi med Time Capsule, vil du gerne sikre, at Wi-Fi-forbindelsen er stærk, og at begge enheder er rimeligt tæt på hinanden.

Ofte betyder det simpelthen at placere computeren i samme rum uden forhindringer mellem enhederne, så der er en stærk forbindelse og minimal interferens.

4: Genstart til sikker tilstand & tilbage igen

Et andet trick til at afhjælpe svage Time Machine-backups indebærer, at Mac'en startes i fejlsikret tilstand, og derefter genstarter Mac'en tilbage i almindelig OS X-tilstand og starter backup igen:

  1. Genstart Mac'en og hold nede Shift-tasten, når du har hørt startklippen, dette vil tvinge Mac'en til at starte i Safe Mode
  2. Lad Mac'en starte i sikker tilstand som normalt, når skrivebordet vises, lad det gå et øjeblik for alt at fortsætte med at ilægge, og genstart derefter Mac'en igen som normalt ved at gå til Apple-menuen og vælge "Genstart"
  3. Når Mac'en starter igen i normal tilstand, skal du starte en sikkerhedskopi manuelt med Time Machine

Dette er lidt af en underlig løsning på unormalt langsom Time Machine-sikkerhedskopier, men det virker ofte, når der tilsyneladende ikke er noget særligt problem, der får backupen til at være langsom i første omgang. Tricket har eksisteret i mange år siden indførelsen af ​​Time Machine, og da det stadig virker til denne dag, foreslår noget.

Kender du andre tips til at fremskynde usædvanligt langsomme Time Machine-sikkerhedskopier? Lad os vide i kommentarerne.