Sådan sælges satellit-tv

Satellit-tv kan hjælpe med at bringe film, komedier, dramaer og tv-shows ind i kundernes hjem. For at opnå dette ansætter hvert satellitselskab et salgsteam til at hjælpe med at promovere pakker og øge salget for virksomheden. Hvis du vil lære at sælge satellit-tv, skal du gøre dig bekendt med de tilbud, der er tilgængelige via satellitselskaberne.

Trin 1

Bliv fortrolig med de nyeste tilbud fra firmaet. Store satellitselskaber vil ofte forsøge at lokke nye kunder med gratis filmkanaler i en begrænset periode eller måske endda gratis installation.

Trin 2

Husk, at lokale kanaler er en mulighed med satellit. En ulempe ved satellit-tv tidligere var, at lokale kanaler ikke var tilgængelige via satellitselskaber. Imidlertid er lokale kanaler nu tilgængelige på alle markeder mod et mindre gebyr.

Trin 3

Find sportsfans og fortæl dem om de eksklusive tilgængelige sportspakker. Satellitvirksomheder tilbyder specielle sportspakker til køb, hvilket giver sportsfans adgang til hvert spil i sæsonen. Satellite tilbyder også pay-per-view-begivenheder til sportsbegivenheder, der ikke er tilgængelige for kabelkunder.

Trin 4

Overtal med frihedens magt. Satellit-tv kræver mere udstyr end kabel-tv, fordi der kræves en parabol. Imidlertid tilbyder mange større satellitselskaber gratis udstyr til den gennemsnitlige bopæl. Hvis kunden har brug for satellit i mere end seks værelser, kan du forvente, at der opkræves et gebyr for udstyr.

Trin 5

Fortæl kunder, at de kan optage deres yndlingsprogrammer og endda sætte live tv på pause med en DVR, som er tilgængelig uden ekstra beregning fra satellitselskaber.

Trin 6

Fortæl den high-definition tilgængelighed, der tilbydes via satellit. Faktisk tilbyder satellitfirmaer mere HD-programmering end kabel. Kunden skal betale et mindre gebyr for high-definition-pakker.

Trin 7

Hold kunder med muligheden for gratis opgraderinger. I stedet for at opkræve dig langs linjen, hvis du vil opgradere din programmeringspakke, tilbyder satellit-tv gratis opgraderinger til eksisterende kunder.

Gå ned til bundlinjen. Satellit tilbyder tv-tjenester, der er billigere end kabel-tv, og i sidste ende giver kunden flere muligheder for færre penge.