Sådan sendes en fax fra USA til Etiopien

En fax, populært kendt som fax, er et dokument, der sendes via en telefonlinje. Faxmaskiner har været til stede siden deres opfindelse i det 19. århundrede, selvom de ikke var praktiske før i 1970'erne. Internetbaserede transmissioner og tjenester har bestemt overtaget i stedet for faxen i vid udstrækning. Ikke desto mindre bruges faxer i vid udstrækning i erhvervslivet og til transmission af visse dokumenter af følsom karakter, der ellers kunne opfanges, hvis de sendes ubeskyttet via internettet. Afsendelse af en fax til Etiopien er ikke anderledes end at sende en fax i USA og kan sendes selv uden en faxmaskine.

Brug af en faxmaskine

Saml de dokumenter, der skal sendes, og sørg for, at du har den rigtige faxnummerdestination.

Kontroller, at faxmaskinen er tilsluttet. Overhold indstillingerne, hvis du bruger en multifunktionsmaskine. Skift til "fax" -tilstand, hvis den ikke er aktiveret.

Læg dokumenter i fax- eller MP-papirføderen. Find tastaturet, og tryk på "011", koden til international opkald efterfulgt af landekoden for Etiopien: "251." Tilføj faxnummerdestinationen.

Tryk på “send” -knappen, og vent på leveringsbekræftelsen.

Brug af en online faxtjeneste:

Undersøg på internettet for online faxtjenester, og opret en konto hos det firma, du vælger. Tag lidt tid, og du vil finde flere virksomheder, der tilbyder denne service uden beregning.

Kontroller eventuelle begrænsninger for levering af visse typer information. Kontroller specifikationer for format, der kræves, og konverter dine filer, hvis det er nødvendigt.

Scan den dokumentation, du skal sende til Etiopien, hvis der er trykte papirer, og gem billedet som en fil i det korrekte format.

Indtast de nødvendige oplysninger for både afsender og modtager. Skriv om nødvendigt teksten. Vedhæft de filer, du skal sende, som om du sendte en e-mail.

Sørg for, at filerne er uploadet helt, og tryk på knappen "send".

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • Dokumenter eller besked

  • Computer

  • Internetforbindelse