Sådan repareres Pixel-formatet, hvis det ikke accelereres for "Minecraft"

"Minecraft" er et computerspil oprettet i 2009 af Markus Persson. På tidspunktet for offentliggørelsen var Minecraft stadig i beta. Spillets udseende får det til at se gammelt ud, fordi det er pixeleret, og tegnene, dyrene, verdenen og de udformede genstande er alle lavet af blokke. Efter download af spillet får nogle spillere en fejlmeddelelse på skærmen: "org.lwjgl.LWJGLException: Pixelformat ikke accelereret." Spillet kan ikke spilles med denne fejl; enten skal din computers opløsning justeres, eller dine grafikkortdrivere skal opdateres.

Installation af opdateringer

Klik på menuen "Start" nederst til venstre på din computerskærm.

Klik på "Alle programmer".

Klik på "Windows Update."

Klik på "Søg efter opdateringer." Når tilgængelige opdateringer vises, skal du kigge efter opdateringer vedrørende dit grafikkort, grafikkortdriver eller videokortproducent - sandsynligvis nVidia eller Radeon.

Vælg Windows Update for at opdatere dit grafikkorts drivere.

Downloader driver

Klik på menuen "Start" nederst til venstre på din computerskærm.

Find og klik på "Kontrolpanel." Hvis det ikke vises i "Klassisk visning", skal du ændre det ved at klikke på "Klassisk visning" i venstre rude på skærmbilledet "Kontrolpanel".

Åbn "Hardware og lyd."

Åbn "Enhedshåndtering".

Find "Displayadaptere" fra listen over alfabetiske indstillinger, og dobbeltklik for at finde ud af, hvilken type adapter din computer har. Du kan også højreklikke og derefter klikke på "Egenskaber" for at finde ud af dette.

Åbn din internetbrowser, og gå til nVidia- eller AMD-webstedet for at finde og downloade de korrekte drivere til henholdsvis dit nVidia- eller Radeon-grafikkort.

Find drivere til dit nVidia-kort på nVidia-webstedet ved at udfylde alle oplysninger om din computer i formularen på hovedsiden og trykke på "Søg" og derefter klikke på "Download". For Radeon skal du udfylde din computers oplysninger og derefter klikke på "Vis resultater" og derefter "Download".

Når du har downloadet driverpakken, skal du køre den for at installere driverne ved at følge instruktionerne. Det vil sandsynligvis spørge dit sprog, hvor du vil gemme det og andre standardspørgsmål til download. Du skal muligvis genstarte din computer, før dine opdaterede drivere initialiseres.

Fastsættelse af opløsning

Find og klik på din "Start" -menu nederst til venstre på din computerskærm.

Klik på "Kontrolpanel."

Dobbeltklik på "Skærm".

Klik på "Juster opløsning." Dette kan være forskelligt for computere, der er ældre end Windows 7 - opløsningsjusteringslinjen kan være under fanen "Indstillinger".

Juster din opløsning til den højeste tilgængelige indstilling, og klik derefter på "OK".

Tips

Disse løsninger fungerer muligvis ikke for dig, hvis din computer har mere komplekse problemer.