Udenfor spil til børn under 5 år

Små børn kan nyde den friske luft og spændingen ved at spille spil udendørs på samme måde som ældre børn. Opret spil, som børn i alderen 5 og derunder kan lege udenfor med deres venner. Spil holder børnene aktive, forhindrer kedsomhed og opbygger selvtillid. Tildeling af små præmier, såsom snacks og lille legetøj, til spilvindere vil holde børnene begejstrede for udendørs spil.

Varm kartoffel

Lad de små børn stå i en cirkel og vælg en spiller, der skal være "det". Den spiller tager en fodbold til midten af ​​cirklen og placerer den ved hans fødder. Bolden er kartoflen, og cirklen er ovnen. “It” -spilleren skal forsøge at få kartoflen ud af ovnen ved kun at bruge sine fødder til at sparke den. Spillerne, der står i cirklen, skal prøve at holde bolden inde i cirklen ved kun at bruge deres fødder. Når bolden er ude af cirklen, skal du vælge en anden spiller, der skal være "det". Sørg for, at hver spiller har mindst en tur til at være "det". Den spiller, der får bolden ud af cirklen på den hurtigste tid, vinder spillet.

Barnyard Animal Match-up

Hvisk ind i hvert barns øre navnet på et husdyr, såsom ko, svin, hest, kylling eller hund. Giv to eller tre børn samme barnyard-navn, så der er grupper af dyr. Bed børnene om ikke at fortælle, hvilket dyr de er. Når alle kender deres dyr, skal du bede dem om at begynde at lave den lyd, dyret laver. Formålet med spillet er, at spillerne lytter efter andre børn, der laver den samme dyrestøj og kommer i grupper. Den første gruppe, der finder alle deres dyr, vinder spillet.

Tilfældig bowling

Stå tilfældige genstande op, såsom tomme kornkasser, legetøj, tomme sodavand, blokke og udstoppede dyr, der kan væltes. Arranger emnerne i en trekant som bowlingnåle. Marker en startlinje ca. 10 meter væk, og få børnene til at stille sig. Giv hvert barn en fodbold og få ham til at rulle den på varerne to gange. Den spiller, der vælter flest poster, vinder spillet.

Musical Hoops

Brug flere hula-bøjler til at spille et spil musikalske bøjler. Placer nok hula-bøjler på jorden til hver spiller, mindre en. Spred bøjlerne overalt og spil musik. Mens musikken spiller, skal børnene danse og løbe rundt om bøjlerne. Når musikken stopper, skal spillerne prøve at springe inde i en ramme. Den spiller, der ikke kommer i en bøjle, er ude af spillet. Fjern den ene bøjle, og fortsæt med at spille. Det sidste barn, der står i en bøjle, når musikken stopper, vinder spillet.