Sådan monteres højttalere på et fladskærms-tv

Selvom fladskærmhøjttalere sparer plads på underholdningscentret eller på din væg, præsenterer de ikke så mange muligheder, når du tilslutter højttalersystemer til enheden. Du kan montere højttalere på dit fladskærms-tv, selvom metoden vil variere afhængigt af tv'ets placering (hvis det er indbygget i væggen eller på et underholdningsstativ). Det kan være nødvendigt at du installerer højttalerne ved siden af ​​fjernsynet, men ikke er monteret på tv'et.

Trin 1

Placer en højttalerbjælke øverst på fladskærmsfjernsynet. Denne højttalerbjælke er en lang, tynd højttaler, der ofte har justerbare riller i bunden for at passe omkring et fjernsyn. Du kan indstille denne højttaler på et fjernsyn, hvis den er på et fjernsynsstativ eller monteret på væggen.

Trin 2

Indstil højttalerne til siderne af fjernsynet, når fjernsynet er i et underholdningscenter. Selvom dette ikke er direkte monteret på tv'et, giver det den samme lydkvalitet, og det tynger ikke tv'et.

Trin 3

Fastgør højttalervægbeslag til siderne af din væg omkring det monterede fjernsyn. Disse vægbeslag har to til fire forskellige borehuller. Hold holderen mod det område af væggen, du vil have højttalerne, og brug din boremaskine til at bore gennem hullerne. Skru de medfølgende skruer ind for at fastgøre holderen til væggen.

Trin 4

Fastgør bagsiden af ​​højttaleren på forsiden af ​​højttalerbeslaget. Beslaget klæber til bagsiden af ​​højttaleren (normalt med en skrue). Når højttalerne er tilsluttet, kan de stadig oprette forbindelse til fladskærms-tv.

Fastgør højttalerkabler fra alle højttalere til lyd IN-stikkene bag på dit tv.