Sådan stopper du nyhedsvarsler på iPad og iPhone Viser på låseskærm

iOS Apple News standard til at skubbe 'nyheder' advarsler og meddelelser til din enhed lås skærm, derfor er det nogle gange du kan hente en iPad eller iPhone og har forskellige "Nyheder" meddelelser på skærmen, selvom du aldrig har tilmeldt dig for at modtage nogen overskrifter eller nyhedsvarsler.

Disse brydende nyhedsalarm på iOS-låseskærmen er ofte en mishmash af nysgerrige overskrifter om forskellige emner, og mens nogle brugere måske finder disse typer af historier vigtige og elsker at have dem skubbet til deres iPhone eller iPad låseskærme, kan andre brugere foretrækker ikke at have deres enhedsskærme spredt med forskellige overskrifter af historier, de måtte være uinteresserede i.

Heldigvis er det nemt at stoppe nyhedsapplikationen fra at skubbe disse advarsler og meddelelser til din iOS-enhed, og dermed stoppe alle 'nyheder' fra at vises på låseskærmen på en iPad eller iPhone helt.

Sådan fjerner du nyhedsmeddelelser fra iPad og iPhone Lås skærm

Vi viser dig, hvordan du fjerner advarslerne om nyhedsmeddelelser fra låseskærmen (eller "cover sheet" som senere iOS kalder det), og også hvordan du slukker dem helt hele enhed, hvis du ikke vil se nyheder advarsler overalt nogensinde igen.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPad eller iPhone og gå til "Notifikationer"
  2. Find og tryk på "Nyheder" i listen Notifikationer-app, og juster derefter indstillinger afhængigt af den ønskede virkning at skjule nyheder fra låseskærmen eller skjul nyhedsvarsler helt:
    • For at skjule nyheder fra iOS-låseskærmen kun (eller "Cover Sheet", som låseskærmen hedder i iOS 11), skal du vende skiftet ved siden af ​​"Vis på omslagsark" eller "Vis på låseskærm" til OFF-positionen
    • Hvis du vil skjule alle nyhedsmeddelelser og advarsler fra overalt i iOS, skal du skifte kontakten ved siden af ​​"Tillad beskeder" til OFF-positionen
  3. Afslut fra Settings-app som normalt

Med nyhedsmeddelelserne er nu slukket (enten for coverarket / låseskærmen eller helt deaktiveret, så nyhedsapplikationen ikke giver dig besked) du er nu fri til at låse din iPhone eller iPad, så hent den igen og ikke Vis skærmen spredt med overskrifter.

Så længe meddelelserne er deaktiveret til nyhedsapps, vises denne type meddelelser og overskrifter ikke længere på skærmens enheder:

(Jeg spekulerer på, er der en bevidst vægt på tabloid stil emner og buzzy overskrifter at dukke op på iOS skærme? Er nyhedsoverskrifterne valgt tilfældigt? Hvad er meningen?)

En anden mulig tilgang er at gå om at blokere og skjule nyhedskanaler og nyhedskilder i nyhedsappen, som du ikke vil se. Men mens du blokerer nyhedskanaler, er det en god løsning at rydde op med appen Nyheder-appen, det er ikke så nyttigt, hvis du har til formål at stoppe nogle af de usammenlige advarsler fra at dukker op på låseskærmen. Det skyldes, at mange respektfulde og højkvalitetspublikationer også skubber tabloidoverskrifter blandet sammen med deres andre nyheder, og noget af det kan dukke op på låseskærmen på en iPad eller iPhone.

Hvis du ikke er begejstret med disse slags overskrifter og "Nyheder" materiale, der doterer forskellige steder i hele iOS, vil du måske også fjerne Nyhedsoverskrifter fra Spotlight-søgning i IOS også, så overskrifterne "Nyheder" ikke længere vises i dine iOS Spotlight søgeresultater også.

Som sædvanlig kan du altid vende om disse ændringer ved blot at gå tilbage til de relevante indstillinger og skifte omskifterne igen. Så hvis du beslutter dig for at skjule overskrifterne "Nyheder", men senere bestemmer dig, at du virkelig savner at se de seneste overskrifter på IOS-skærmen, vil du blive lettet over at kende disse advarsler, er blot nogle få indstillinger, der kommer væk igen.