Sådan oprettes e-mail-kort med munk-e-mail (5 trin)

Monk-e-Mail er CareerBuilders nye animerede e-mail-kortprogram. Du kan pynte et livagtigt chimpanse eller en abe, vælge en besked og sende den i en e-mail. Tekst til tale-programmet leverer dine ord, der er talt med en af ​​fire stemmer. Aberne er konstant i bevægelse og meget realistiske og giver ecard kortet en underholdende effekt. Programmet er meget hurtigt og gratis for alle at nyde.

Trin 1

Gå til webstedet CareerBuilder Monk-e-Mail. Du vil se hele siden til kortfremstilling på én gang.

Trin 2

Vælg din abe for at bygge dit kort rundt. Du har et valg mellem The Boss, The Co-Worker og The Receptionist.

Trin 3

Pynt din abe. Vælg hans eller hendes outfit. Hver abe har forskellige sæt tøj, som du kan vælge. Beslut om forskellige hatte, briller, skjorter og genstande, som din abe skal holde. Vælg din baggrund til aben, fra et flysæde til et baseballstadion.

Trin 4

Giv din abe en stemme. Brug enten en af ​​de forudindspillede meddelelser, brug tekst-til-tale-programmet til at oprette en besked, eller optag din egen besked ved hjælp af enten en telefon- eller computermikrofon. Test din abe og se, mens han taler din besked, bevæg munden sammen med ordene.

Udfyld din vens e-mail-adresse og send dit Monk-e-mail-kort til hende. Send om dette kort automatisk til Twitter, hvis du vil, ved at klikke på en knap på e-mail-siden.