Sådan vinder du ved videolotterieterminaler

Videolotterieterminaler er bestemt et heldig spil. Der er ikke noget stort element af dygtighed, som det er i andre casinospil, som f.eks. Poker. Husk, at uanset hvor god du synes du er ved at spille en videolotterieterminal, har huset altid kanten. Det eneste du kan gøre er at lære, hvilke væddemål der minimerer husets fordel. På den måde kan du hjælpe med at minimere dine odds for at tabe penge på lang sigt og måske nyde et par kortvarige gevinster.

Ved, hvornår du er slået. En af de værste spillefejl, som nogen kan lave, er at kaste gode penge efter dårlige. Dette råd gælder for at spille kort eller spille VLT'er. Ved, hvor mange penge du er villig til at risikere i en session, før du sætter dig ned for at spille. Hvis du mister de penge, skal du ikke prøve at vinde dem tilbage. Gå væk for at spille igen en anden dag.

Spil maskiner, der har en højere tilbagebetalingsprocent. Tilbagebetalingsprocent er den måde, som de fleste erfarne videolotteri terminalafspillere vurderer maskiner. Dette er det beløb, som de normalt betaler tilbage for det beløb, du betaler i. En god sats betragtes som 98 procent. Normalt vil en maskine, der koster mere at spille, såsom en $ 1 maskine, have en bedre tilbagebetalingsprocent end en maskine, der kun koster en krone pr. Kredit.

Spil de ekstra indsatser, du har brug for, for at gøre det muligt for dig selv at komme til bonusrunderne. Den eneste måde at tjene rigtige penge på videolotterieterminaler er, hvis du kommer til en bonusrunde. På de fleste maskiner skal du enten max satse, spille det maksimale antal linjer eller lave et ekstra bet for at aktivere bonusen. Du skal altid gøre dette for at øge din vindingsprocent.

Sats det maksimale antal mønter og linjer, som du har lov til, på hver indsats. Dette kan på nogle maskiner øge det forventede afkast på din indsats. Nogle gange kan det betyde, at du skal flytte ned til en maskine på et lavere niveau for at forblive inden for din bankrulle.

Tips

Læs altid alle regler, der er lagt ud på maskinen og i dens hjælpefunktion, før du begynder at spille.