Sådan ser du et hus fra en himmeludsigt

Internets utrolige samling af filer - alt fra gamle babyloniske tekster til Beyonces nyeste video - indeholder sandsynligvis fotografier af dit hus. Billeder af privat ejendom findes både fra jordoverfladen og fra luftperspektivet. "Eye-in-the-sky" -billeder taget fra fly eller satellitter er tilgængelige på mange websteder, normalt uden beregning. At finde et himmelbillede af dit hus er så simpelt som at besøge det rigtige sted og indtaste din adresse. Mens luftdækning ikke er universel, bliver den stadig mere tilgængelig. Tjek flere steder, da billedkvalitet og detaljer varierer, og nogle billeder er mere opdaterede end andre.

Google kort

Google har integreret en omfattende samling af luftfotos med sit kortlægningsprogram. Når du har skrevet din adresse i Google Maps-søgefeltet og hentet et kort over området, skal du klikke på "Earth" -indsatsen for at skifte visning fra et kort til et luftfoto. "Grib" billedet for at placere det igen, og brug zoomværktøjet til at forstørre billedet af dit hus eller for at gøre det mindre, så du kan se det omkringliggende område.

Download Google Earth for at få en mere robust oplevelse. Denne app til computere, tablets og telefoner giver dig mulighed for at opleve en virtuel overflytning af et område, der giver mere et tredimensionelt billede af dit hus og kvarter, end der kun er tilgængeligt fra Google Maps-programmet.

Bing-kort

Bing Maps giver en online tredimensionel visning af dit hjem uden behov for at downloade en applikation. Bing, ligesom Google, viser oprindeligt en gadekortvisning af en adresse. Hvis du klikker på fanen "Fugleøje", får du to muligheder: en "antenne" -visning, der er et todimensionelt perspektiv direkte fra hovedet, og "Fugleøje" -visningen for en 3D-effekt.

Andre kilder

Andre kortlægningssteder, såsom Yahoo Maps og MapQuest, tilbyder også satellitbilleder. Kortlægningsprogrammerne får de fleste billeder fra offentlige og kommercielle kilder. Du kan også få adgang til gratis billeder på EarthExplorer-webstedet, der vedligeholdes af U.S.Geological Survey og på Florida International Universitys TerraFly-websted. Køb flybilleder af dit hus direkte fra virksomheder som Terraserver.

Tjek datoen

Kortlægningsprogrammer giver ikke levende billeder af dit hjem. Luftfoto kan være nyere, men de kan også være flere år gamle. Programmerne offentliggør normalt ikke oplysninger om billedets dato. Tjek luftfotos af dit hjem for spor om den dato, fotografiet blev taget, såsom nylige renoveringsarbejder eller ændringer i landskabspleje. Andre detaljer, såsom biler parkeret på gaden, kan også indikere, om billedet er nyt eller dateret. Træer og andet løv giver spor om sæsonen.