Sådan spiller du ISO-spil på Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • ISO-diskbillede

  • Dobbeltlags DVD-brænder

  • DVD + DL skrivbar disk

  • Computer

Xbox 360-videospilkonsoller er produceret af Microsoft og spiller spil på DVD-diske, der er dobbeltlagede og kan rumme op til 8,5 GB data. ISO-diskbilleder er store filer, der indeholder en hel disks filstruktur i en enkelt fil, der er let at brænde. For at afspille ISO-diskbilleder på en Xbox 360 skal du bruge software, der er tilgængelig gratis online.

Tænd for din computer, og sørg for, at din DVD-brænder fungerer korrekt og registreres af dit operativsystem. Dette forhindrer kritiske hardwarefejl under DVD-brændingsprocessen, der kan skade din DVD-brænder eller disken, der brændes. Log ind på dit operativsystems brugerkonto, og find det ISO-diskbillede, du vil brænde, og afspil på din Xbox 360.

Sådan spiller du ISO-spil på Xbox 360

Åbn din webbrowser, og gennemse ISO-brændingssoftwaren, der findes i afsnittet Referencer. Vælg den ISO-applikation, der fungerer bedst for dig, download den, og kør derefter installationsprogrammet, når downloadingen er færdig. Accepter licensaftalen til slutbrugersoftware og klik på "Næste". ISO-applikationen begynder at installere, og det vil bede dig om at genstarte din computer, når installationen er afsluttet.

Sådan spiller du ISO-spil på Xbox 360

Genstart computeren. Kør ISO-brændingsprogrammet, og vælg "Skriv diskbillede", og find derefter det ISO-diskbillede, du vil brænde. Vælg diskbilledet, og vælg din DVD-brænder i ISO-programmets menu. Tryk på knappen "Skub ud" på din DVD-brænder, og indsæt en skrivbar DVD + DL-disk, når skuffen åbnes, og luk derefter skuffen ved at trykke på knappen "Skub ud" igen. Indtast en disktitel, og vælg en brændehastighed (vælg en lav hastighed, f.eks. 1x, 2x eller 4x, for at forhindre hardwarefejl). Klik på "Brænd billede".

ISO-brændingsprogrammet begynder at skrive dit ISO-spil til en DVD + DL-disk. DVD'en skubbes ud, når forbrændingsprocessen er afsluttet.

Advarsler

Du må ikke brænde, downloade eller spille piratkopierede ISO-spil. Piratkopierede spil er ulovlige, og Microsoft forbyder din Xbox 360-konsol fra Live, hvis der opdages ulovlige spil på din maskine.