Hvordan kan jeg se slettede tekstbeskeder online?

Det er let ved et uheld at slette noget vigtigt ved et klik på knappen. Men slettede meddelelser slettes normalt ikke rigtig, men de er afsat for at gøre plads i telefonens hukommelse til flere beskeder. Med den relevante software er det muligt at gendanne beskeder, der er forsvundet. Mange versioner af tekstgendannelsessoftware inkluderer gratis stier og er brugervenlige.

Trin 1

Tag mobiltelefonen, der indeholdt de beskeder, der blev slettet. For at gendanne de slettede beskeder er telefonhåndsættet nødvendigt.

Trin 2

Gennemse Internettet efter software til gendannelse af SIM-kort. Der er mange datagendannelsesprogrammer, der findes online, men du har brug for software, der er designet specielt til at gendanne tekstbeskeder fra telefoner.

Trin 3

Download SIM-kortgendannelsessoftwaren. Dette skal tage 10 til 20 minutter. Hvis det tager længere tid, skal du se hjælpemenuen eller kontakte kundesupport.

Vælg et datointerval for den besked, der blev slettet. Gendannelsesprogrammer fungerer normalt med hensyn til datoer snarere end efter afsender eller meddelelsestitel. Datoer er den mest effektive måde at gendanne slettede meddelelser på. Når du har valgt datoerne for de slettede meddelelser, skal de vises tilbage på din telefon.