Sådan testes internethastigheden på Mac OS X

Hastigheden på en internetforbindelse afhænger primært af, hvor hurtigt dataene modtages af en computer. Du kan teste internethastigheden på en Mac, der kører OS X-operativsystemet, ved at køre et internethastighedsserverprogram via en webbrowser. Internethastighedsserverprogrammet forbinder Macens webbrowser med en server på et fjernt sted, overfører data fra det til Mac'en og viser derefter de resulterende hastighedsindstillinger. Der findes en række internethastighedsserverwebsteder, hvor alle er gratis og nemme at bruge.

Gå til en webbrowser, der kører et internethastighedsserverprogram - for eksempel Speedtest-webstedet eller Internethastighedstesten (se linkene i Ressourcer).

Klik på ikonet for den internetserver, som internethastighedsprogrammet vælger at være i samme region i landet som Mac'en, og derfor er det mest fornuftigt at bruge. For eksempel kan du vælge en server i San Francisco til en computer i Los Angeles. Klik på knappen "Begynd" for at starte testen.

Vent, mens en "Download" -måler bevæger sig op fra 0 til 100 og registrerer antallet af megabyte pr. Sekund, der modtages af Mac. Vent, mens en "Upload" -måler bevæger sig op fra 0 til 100 og registrerer antallet af megabyte pr. Sekund, der sendes af Mac.

Læs de endelige resultater, der præsenteres i et pop op-vindue. Gentag proceduren yderligere to gange, og gennemsnit gennemsnittet for resultaterne for at bestemme internethastigheden for Mac, der kører OS X.