Sådan konverteres PSD til JPG

Lad os sige, at du har en PSD (Photoshop) -fil, som du gerne vil bruge, men det program, du arbejder med, angiver, at du har brug for en JPG. PSD-filer er det rå og ukomprimerede filformat i Photoshop-programmet, der indeholder detaljerne og lagene i et projekt. De fleste applikationer kræver, at et billede er i et komprimeret format som JPG. Konvertering af dine PSD-filer til JPG er let med et simpelt konverteringsværktøj.

Download og installer Image Converter Plus (se ressourcer).

Åbn Windows Stifinder, og vælg et PSD-billede. Højreklik på din mus, vælg "Konverter til" i menuen, og klik derefter på "Brugerdefineret konvertering" i undermenuen.

Vælg "JPG" fra rullelisten "Gem billeder i format" i Image Converter Plus-vinduet. Klik på "+" tegnet ud for "Gem billeder i JPG-format" for at udvide gruppen og ændre indstillinger, såsom farvedybde og kompressionskvalitet.

Vælg det sted, hvor dine filer skal gemmes, under "Konverterede billeder gemmes på." Som standard gemmes dine filer i "Mine dokumenter".

Tryk på "Start" for at konvertere din PSD-fil til JPG-format.

Tips

Image Converter Plus giver dig mulighed for at konvertere flere PSD-filer på én gang. Når du har valgt din første PSD-fil, skal du klikke på knappen "Tilføj billede" for at vælge yderligere filer, der skal konverteres.