Har du brug for at downloade Mac OS X Snow Leopard eller Leopard? ADC har det

Mac-brugere, der har ældre hardware omkring, der ikke kan køre moderne versioner af OS X, kan lades op for at opdage, at Mac OS X Snow Leopard (10.6) og Mac OS X Leopard (10.5) er tilgængelige for at downloade direkte fra Apple. Disse versioner af Mac OS X er over et halvt år gammelt og er nu ikke understøttet, hvilket gør dem egnede til avancerede brugere og dem, der kræver specifik gammel softwareunderstøttelse inden for et virtuelt miljø eller på passende alderen Mac-hardware.


Downloadning af disse tidligere udgivelser af Mac OS X kræver et passende Apple Developer login, som du ville få, når du tilmelder dig Mac Developer-programmet, og er ellers utilgængeligt fra gratis udviklerkonti eller offentligheden. Systemkrav til gamle versioner af Mac OS X 10.5 Leopard og 10.6 Snow Leopard er ret grundlæggende, og udgivelserne går også fint i virtuelle maskiner. Vi berører installeringsmetoder med links til relevante vejledninger om et øjeblik.

Mac OS X Snow Leopard (10.6) og Mac OS X Leopard (10.5) Direkte Download Links

De følgende to diskbilleder er den komplette installations dvd i DMG-format. Nedlastningerne kommer direkte fra Apple, og kræver en ADC login for at få adgang.

  • Download Mac OS X 10.6 10a432 DVD billede (direkte link fra Apple)
  • Download Mac OS X 10.5 9a581 DVD billede (direkte link fra Apple)

Når du har hentet dmg-filerne, kan du enten brænde dem til en dvd for at lave en installationsdiskette, oprette et installationsprogram til Snow Leopard fra dem eller køre Snow Leopard i en virtuel maskine som VirtualBox eller VMWare. Den virtuelle maskin tilgang fortsætter med at arbejde med alle moderne versioner af OS X, så Snow Leopard løber på toppen af ​​Mavericks og Yosemite.

For at køre på indbygget hardware er systemkravene til Mac OS X Snow Leopard ret grundlæggende, herunder en Intel-processor, 1 GB RAM og 5 GB diskplads.

Det er meget vigtigt at bemærke, at nye Mac'er ikke kan køre Mac OS X Snow Leopard. Kun ældre hardware kan køre ældre versioner af Mac OS X generelt og forsøger at installere Snow Leopard på noget som en ny Retina MacBook Pro mislykkes og er ikke værd at forsøge.

Hvis du downloader og installerer Mac OS X Snow Leopard, kan du fortsætte med at få kombinationsopdateringer hele vejen igennem Mac OS X 10.6.8 via Apple Support, og de skal stadig være tilgængelige via softwareopdateringsmekanismen på den ældre Mac OS X frigive også.

Takket være @stroughtonsmith for at påpege de gamle software ADC links på Twitter.

Jeg har ikke en ADC Login, men vil stadig have Mac OS X Snow Leopard, hvad skal jeg gøre?

For Mac-brugere uden et medlemskab til Apple Developer-programmet, betaler betalingen på $ 99 årligt gebyr for at få adgang til downloads, giver ikke mening. I stedet kan du stadig vælge at købe en fysisk installations-dvd fra Mac OS X Snow Leopard fra Apple til en pris på omkring $ 20. Hvorvidt en gammel ikke-understøttet udgivelse af Mac OS X som Snow Leopard er værd $ 20, når alle nyere versioner som OS X Lion, OS X Mountain Lion, OS X Mavericks og OS X Yosemite er gratis og kan downloades direkte fra Mac App Store er eller ej diskutabel, men den gamle systemsoftware kunne være passende for bestemte miljøer, hvor de nyere udgaver af OS X ikke understøttes på bestemte Mac'er, eller hvor en virtuel maskine fra det ældre operativsystem er påkrævet.