Sådan linkes VisualBoy Advance

VisualBoy Advance er et program, der efterligner GameBoy Advance-systemet og giver dig mulighed for at spille GBA-rom på din computer. Hvis du har multiplayer-spil, kan du linke to til fire forekomster af VisualBoy Advance sammen og spille med dine venner enten på den samme computer eller over et lokalt netværk. Du kan linke to VisualBoy Advance-programmer sammen, men du har brug for den korrekte version af programmet, der har "Link" -valg under menuen "Options".

En computer

Åbn VisualBoy Advance. Klik på "Indstillinger" og derefter "Link" for at åbne vinduet Linkindstillinger.

Vælg alternativknappen "Én computer", og klik på "OK" for at lukke meddelelsesfeltet, der vises. Klik på "OK" for at lukke vinduet. Klik på "File" og derefter "Exit" for at gemme indstillingerne og lukke VisualBoy Advance.

Åbn to forekomster af VisualBoy Advance. I det første skal du klikke på "Indstillinger" og derefter pege på "Joypad" og derefter "Standard Joypad" og klikke på "1" for at indstille kontrollerne til den første instans til den første konfiguration. I det andet tilfælde skal du klikke på "Indstillinger", "Joypad", "Standard Joypad" og derefter "2".

Klik på "File" og derefter "Open" i den første VisualBoy Advance-forekomst. Naviger til din spilmappe, og vælg et spil med multiplayer-kapacitet. Klik på "Åbn" for at starte spillet. Gentag dette, og åbn det samme spil i den anden VisualBoy Advance-forekomst. De to VisualBoy Advance-forekomster vil linke sammen, så du kan spille dit spil med to spillere.

Flere computere

Åbn VisualBoy Advance. Klik på "Indstillinger" og derefter "Link" for at åbne vinduet Linkindstillinger.

Vælg alternativknappen "LAN", og klik på "OK" for at lukke meddelelsesfeltet, der vises. Klik på "OK" for at lukke vinduet. Klik på "File" og derefter "Exit" for at gemme indstillingerne og lukke VisualBoy Advance.

Klik på filen "vbaserver.exe". Indtast antallet af spillere ved kommandoprompten, og tryk på "Enter". Den næste linje i vbaserver-programmet viser serveradressen.

Åbn VisualBoy Advance på hver computer. Klik på "Indstillinger" og peg derefter på "Joypad" og derefter "Standard Joypad." Hver spiller skal vælge en unik standardcontrollerindstilling. For eksempel bruger en computer "Joypad 1", og den næste spiller bruger "Joypad 2."

Klik på "File", og klik derefter på "Link". Indtast serveradressen vist i vbaserver-programmet i tekstfeltet "Server IP-adresse" og klik på "Opret forbindelse". Programmet vbaserver viser, at en bruger har oprettet forbindelse. Klik på "OK" for at lukke det beskedfelt, der vises. Klik på "OK" i VisualBoy Advance for at lukke vinduet Linkindstillinger. Hver spiller skal gøre dette på sin egen computer.

Klik på "File", og klik derefter på "Open". Naviger til din spilmappe, og vælg et spil med multiplayer-kapacitet. Klik på "Åbn" for at starte spillet. Hver VisualBoy Advance-forekomst vil linke sammen, så du kan spille dit spil med flere spillere.

Tips

Hver spiller skal klikke på "Indstillinger" og derefter pege på "Emulator" og fravælge "Pause når inaktivt vindue." Dette forhindrer VisualBoy Advance i at fryse eller gå ned, hvis en spiller skifter vinduer på sin computer.