Coustic Electronic Crossover XM-3 Specifikationer

Den elektroniske delefilter fra Coustic XM-3 er designet til at dirigere musikniveauer på linjeniveau til de korrekte højttalere og forstærkere i et billydsystem med komponenthøjttalere. Det har evnen til at krydse en subwoofer, mellem bas og mellemhøjttaler og en højfrekvent tweeter, samtidig med at den tilbyder en separat crossover til den bageste kanal, hvilket muliggør brug af højttalere, der fungerer anderledes både foran og bag bil.

Strømkrav

Coustic designer XM-3 til at køre på standard 14,4 volt, negativ jord, jævnstrøm bilkraft. Dens maksimale strømforbrug er kun 0,5 ampere.

Crossover-frekvenser og frekvensrespons

XM-3 opnår respons, der ikke er mere end tre decibel under perfekt fladt fra 10 til 30.000 Hz. Dens high-pass crossover netværk foran og bag kan crossover ved frekvenser mellem 32 og 400 Hz og kan også skiftes til at fungere som en højfrekvent high-pass crossover kun foran, der fungerer mellem 640 og 8.000 Hz. Dens low-pass crossover til subwooferen fungerer mellem 32 og 400 Hz. Mens high-pass crossovers har en hældning på 12 decibel pr. Oktav, har low-pass subwoofer crossover en stejlere 18-decibel-per-octave hældning.

Boost and Gain

XM-3's output har en impedans på 100 ohm og er designet til at tilbyde seks decibel forstærkning eller et forhold på et til to. Derudover har den en basforstærkningsfunktion, som kan give mellem nul og 12 decibel boost, centreret omkring 45 Hz.

Forvrængning og støj

Med kun 0,01 procent total harmonisk forvrængning, når der udsendes et 1 volt signal, producerer XM-3 meget lidt farve. Det er bedømt til at fungere bedre end et signal / støjforhold på 95 decibel og til at opretholde 60 decibel adskillelse mellem kanaler.

Dimensioner

Coustic's XM-3 er en meget lille enhed. Den måler kun 6-5 / 8 inches lang, 5 inches bred og 1-3 / 4 inches høj.