Verizon iPhone vs AT & T iPhone Speed ​​Test Resultater: AT & T 3G er hurtigere

Spekulerer på, hvor hurtigt dataoverførsel er på Verizon iPhone 4 versus AT & T iPhone 4? Hvis du er bekymret over maksimale 3G-overførselshastigheder, kan AT & T være dit netværk.

Som du kan se i grafikken ovenfor viser SpeedTest-resultater, at iPhone 4-downloads og uploads var betydeligt hurtigere på AT & T-netværket sammenlignet med Verizon-netværket. I Engadgets testet opnåede downloadhastighederne via AT & T maksimalt 3, 57 Mbps versus maksimalt 1, 32 Mbps på Verizon. Margen for uploads var ens, med AT & T's uploadhastighed nåede 1, 39 Mbps vs en top på 0, 54 MBps upload via Verizon. Dette er ikke at sige, at Verizon 3G-netværket er langsomt, det er bare langsommere end AT & T's.

Den ene undtagelse er Verinsons hurtigere netværkslatens. I visse situationer kan den langsommere ping på AT & T's netværk gøre nogle overførselsfejl langsommere, bare fordi der er en længere responstid, før data begynder at overføre.

Hastighedsprøven i ovenstående billede blev udført af Engadget, men deres resultater var ikke entydige, flere andre tidlige korrekturlæsere har fundet de samme konklusioner, men ikke altid med så stærk forskel. Her er Wired bekræftet at AT & T er hurtigere end Verizon:

Verizon 3G-overførselshastigheder er langsommere end AT & T's ... AT & T-håndsættet har i gennemsnit scoret betydeligt bedre i hastighedstest: 62 procent hurtigere for download og 38 procent hurtigere for uploads.

Hvordan spiller dette ud i dag til dag brug? Kablet igen:

I virkelige tilfælde er Verizon iPhone's langsommere overførselshastigheder mærkbare. Netflix streaming er glat på begge enheder, men på Verizon iPhone er komprimeringsgenstande mere tydelige: Videostrømmen tilpasser sig den langsommere overførselshastighed. Indlæser websteder i Safari var hurtigere på AT & T iPhone, og det var også at installere apps.

Ikke alt græs er grønt på AT & T siden, men både Engadget og Wired Bemærk, at AT & T's netværk er mindre pålideligt og har reduceret talekvaliteten under telefonopkald.

Hvor meget betyder 3G internet hastighed noget? Det afhænger af, hvor ofte du overfører data, for den, der tæler deres iPhone med MyWi, det er naturligvis vigtigere end for min mor, der bare vil sende et par e-mails og foretage pålidelige telefonsamtaler. Betydningen af ​​overførselshastigheder kommer virkelig ned på, hvordan du bruger din iPhone.

Du kan teste dine egne iPhone-netværkshastigheder med SpeedTest fra App Store, det er gratis.