Stop iOS At bede om at "Bekræfte iCloud-adgangskode"

Mange brugere af iPad, iPhone og iPod touch bliver irriteret med en konstant meddelelse, der beder om at "Kontroller iCloud-adgangskode: iCloud Backup kræver, at du verificerer din adgangskode.", Vises popup-dialogen tilfældigt, men oftest når du låser en enhed op efter perioder med inaktivitet .

Hvis du klikker på OK og indtaster adgangskoden, bliver det væk for øjeblikket, men det kommer normalt ret tilbage efter en anden inaktivitetsperiode.


Løsningen på denne vedvarende adgangskodeverifikationsbesked er ret simpel. Når du ser dialogboksen, skal du klikke på "OK", når popupen vises, og i stedet for at indtaste adgangskoden, klik på "Cancel" og udfør følgende procedure i stedet:

  1. Åbn indstillinger og tryk på "iCloud"
  2. Tryk på Kontonavnet og slet det lagrede kodeord, og genindtast derefter iCloud-adgangskoden, og klik på "Udført" for at bekræfte
  3. Luk ud af Indstillinger

Dette løste problemet for mig, men hvis du stadig får nagged om iCloud-adgangskoden, skal du muligvis bare nulstille alle iPhone-indstillinger og gendanne fra en sikkerhedskopi.

Bemærk, at nogle brugere skal genstarte deres enheder til denne nag for endelig at gå væk, men det er ikke altid nødvendigt.