Sådan bruges Vonage med Hughesnet

Internetens tidsalder har givet folk mange måder at tjene penge på, såvel som at spare penge. Din lokale telefontjeneste er blot et eksempel. Du er ikke længere bundet til de store virksomheder, når du nemt kan skifte dit nuværende nummer til en internetbaseret tjeneste. Vonage tilbyder en ny Voice Over Internet Protocol (VoIP) -tjeneste, der gør fremragende brug af en hurtig internetforbindelse. Hughesnet er et relativt nyt firma, der tilbyder forbindelse til internettet via satellit. Du kan tilslutte VoIP til dit hjemmetelefonsystem selv uden en tekniker.

Trin 1

Åbn en konto hos Vonage. Virksomheden sender dig alt det udstyr, du har brug for for at komme i gang med din nye VoIP-tjeneste. En VoIP-tjeneste konverterer de analoge opkald til digitale via en højhastighedsinternetforbindelse.

Trin 2

Annuller ikke nummeret fra din nuværende telefonselskabstjeneste, før din VoIP-operatør har bekræftet, at hun har oprettet din nye konto ved hjælp af dit gamle nummer.

Trin 3

Åbn en konto hos Hughesnet. Virksomheden sender dig alt det udstyr, du har brug for for at komme i gang med din nye satellit-internetadgangstjeneste.

Trin 4

Fjern eller afbryd ledningerne fra det lokale telefonfirma fra din hjemmetelefon. Brug internetkablet eller DSL-linjen, tilslut modemet og kør ledningen til den VoIP-adapter, der er sendt af virksomheden. Sæt VoIP-adapteren i telefonstikket med en almindelig telefonkabel.

Trin 5

Ring til din udbyder for at finde ud af, hvordan du sætter dit DSL-modem i bridge-tilstand. Du skal bygge bro over dit DSL-modem, så det fungerer sammen med satellitforbindelsen. Sluk standard IP-koden på modemet, så det bare bliver et rent modem. Lad derefter din linksys router-boks udføre PPPoe-godkendelse, NAT, DHCP og routing.

Trin 6

Sørg for, at du er kablet til routeren for at få adgang til Internettet, og at dit netværkskort er konfigureret til automatisk at blive tildelt en IP. Træk derefter stikket til routeren ud, og sluk for computeren, genstart routeren, og tænd derefter computeren. Dette skal give dig adgang til routeren via din internetbrowser og foretage de nødvendige ændringer.

Husk, at din uploadhastighed i nogle tilfælde muligvis ikke er så hurtig som din downloadhastighed. Din stemme kan lyde urolig på grund af forsinkelsestiden mellem forbindelsen og satellitten på himlen.