Sådan opdateres en cd-rom-driver

Cd-rom-drev er utvivlsomt en populær metode til at skrive og læse data til og fra lagerdiske. Imidlertid kan deres funktionalitet lejlighedsvis mislykkes på grund af overforbrug eller forældet firmwarekodning i den. Desuden er hovedårsagen til opdatering af din CD-ROM-driver at øge stabiliteten i dit operativsystem, at rette en bestemt fejl eller aktivere eller forbedre avancerede funktioner, som din perifere enhed muligvis understøtter. Heldigvis kan du effektivt opdatere din CD-ROM-driver gennem en række effektivitetsforbedrende trin på din pc.

Trin 1

Klik på menuen "Start", og vælg "Kontrolpanel" -applet.

Trin 2

Klik på "System og sikkerhed" efterfulgt af "System." Alternativt kan du højreklikke på "Denne computer" fra skrivebordet og starte "Egenskaber" for at komme frem til den pågældende skærm.

Trin 3

Start "Avancerede systemindstillinger" til venstre menu. Vælg fanen "Hardware" og start "Enhedshåndtering".

Trin 4

Udvid kategorien "DVD / CD-ROM-drev", vælg den pågældende CD-ROM. Klik på "Handling" i den øverste skærmmenu, og vælg "Opdater driversoftware." Du kan også dobbeltklikke på enheden, gå til fanen "Driver" og vælge "Opdater driver."

Trin 5

Vælg "Søg automatisk efter opdateret driversoftware" for at få Windows til at se efter den nyeste cd-rom-driver, der er tilgængelig på din computer og internettet. Ellers skal du vælge "Gennemse min computer efter driversoftware" for at udføre en manuel cd-rom-driversøgning.

Klik på "Gennemse" for at finde en tilgængelig enhedsdriver. Vælg den sti, hvor din cd-rom-driver befinder sig. Klik på "OK" efterfulgt af "Næste". Hvis den nyeste cd-rom-driver allerede er installeret, giver Windows dig besked. Ellers opdaterer den pågældende cd-rom-driver. Klik på "Luk", når driverguiden er færdig.